KRİSTAL ÇINAR ÖDÜLÜ MV. YAĞCI'NIN OLDU

KRİSTAL ÇINAR ÖDÜLÜ MV. YAĞCI'NIN OLDU

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sü  gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında 13 yıldır tiyatro sanatının Bilecik’te...

A+A-

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sü  gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında 13 yıldır tiyatro sanatının Bilecik’te önemli mesafeler almasını sağlayan ve Kristal Çınar Onur Ödülüne layık görülen Milletvekili Selim Yağcı, ödülünü alırken duygulu anlar yaşadı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen gala gecesinde Usta Tiyatro Sanatçıları Suzan Aksoy ve Nami Esatgil ile birlikte Bilecik’te tiyatroya sağladığı katkılar dolayısıyla Milletvekili Selim Yağcı da Kristal Çınar Onur ödülüne layık görüldü.

mv-yagciyi-duygulandiran-odul2.jpg

Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Nihat Can’ın elinden Kristal Çınar Onur ödülünü alan Milletvekili Selim Yağcı yaptığı konuşmada şunları söyledi:

‘’Emin olun siyasette, özellikle belediye başkanlığı görevinde karşılık beklemeden hizmet etmenin şart olduğunu biliyorum ama milletimizin ilgisi, teveccühü ve bizlere vermiş olduğu değer, her zaman ödüllerin en büyüğüdür. Bununla birlikte milletimiz şu ana kadar ilgisi, duası ve yanımızda olmasıyla bizlere destek verdi. Bu akşam böyle bir etkinlikte bizleri de bu kadar değerli sanatçı ile birlikte onurlandırmaları ayrı bir memnuniyet. Sanata, sanatçıya ve sanatsevere katkılarımız dolayısıyla bizleri böyle bir ödüle layık gören başta Belediye Başkanımız Nihat Can, organizatörlerimize ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.’’ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı Nihat Can da Milletvekili Selim Yağcı’ya şu ana kadar gerek şehrimiz için gerek tiyatro festivaline sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

Bu haber toplam 1338 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.