KÖYÜNDE ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

KÖYÜNDE ÇOŞKUYLA KARŞILANDI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,  2014-2019 döneminde çalışmalarıyla, ilçede yarattığı birlik ve beraberlik havasıyla Osmaneli halkının...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,  2014-2019 döneminde çalışmalarıyla, ilçede yarattığı birlik ve beraberlik havasıyla Osmaneli halkının büyük sevgisini kazandı. Köylere sağladığı katkılar ve onların sorunlarına gösterdiği duyarlılık ve sürekli yakınlığı ile başkan Şahin’e köylerden de büyük ilgi var. Kendisine gösterilen desteğe kayıtsız kalmayarak  "Halk ne derse o"olacak diyerek bağımsız Belediye Başkan adayı olan Münür Şahin, geçtiğimiz gece kendi köyü olan Hisarcık-Beşevler köyüne davet edildi. Beşevler köyü gençleri Münür Şahin'e büyük sürpriz düzenledi. Köyüne meşaleler ve büyük kalabalıkla karşılanarak giren başkan Şahin’in çok duygulandığı görüldü. Köylüler başkana sevgi gösterilerinde bulundular."Aday değişir, Başkan değişmez" sloganlarıyla köy adeta düğün havasına büründü.

koyunde-coskuyla-karsilandi-4.jpg
Belediye Başkanı Münür Şahin;"Hisarcık-Beşevler köyü halkına ve özellikle de gençlere çok teşekkür ediyorum. 5 yılda Osmaneli ve köylerinde tarih yazdık, çok büyük hizmetleri birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Osmaneli ve köylerini büyüteceğiz, yükselişe geçeceğiz. Bu gece bizi coşkuyla karşılayan, sahip çıkan çok değerli gençlerimize, köylülerimize çok teşekkür ediyorum"dedi.

koyunde-coskuyla-karsilandi-3.jpg

 

Bu haber toplam 1382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.