KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN KADIN HASTANELİK OLDU

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN KADIN HASTANELİK OLDU

Geçtiğimiz Cumartesi günü “LOJMANLAR BÖLGESİNDEKİ BÜYÜK TEHLİKE” başlıklı haberimizde, sokak köpeklerinin vatandaşlara saldırdıklarını, vatandaşların...

A+A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü “LOJMANLAR BÖLGESİNDEKİ BÜYÜK TEHLİKE” başlıklı haberimizde, sokak köpeklerinin vatandaşlara saldırdıklarını, vatandaşların o bölgeden geçemez oldukları haberini gazetemizde yayınlamıştık. 
Gazetemizde haberin çıktığı günün sabahında sokak köpekleri bu kez Haceloğlu Mahallesi Hürriyet Caddesinde bir kadına saldırarak hastanelik ettiler. 
Cumartesi sabahı saat 09.00 sıralarında, sayıları 6 kadar olan köpek Hürriyet Caddesinde, (Yılmaz Büfe yanındaki boş arsa) işe gitmekte olan bir kadına saldırdılar. Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın duvardan aşağıya düşerek yaralandı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan E.D. isimli kadın Hastaneye götürüldü. Yapılan muayenede, kadının çeşitli yerlerinden köpekler tarafından ısırıldığı tespit edildi. Sokak köpeklerinin kadına saldırdığı bölgeye giderek vatandaşlarla ve esnaflarla konuştuk. Vatandaşlar, “İnsanlar bu caddeden geçemez oldular. Geçenlerde de sabahın erken saatlerinde öğrenciye saldırdılar. Osmaneli’nin en işlek ve en büyük caddesi olan Hürriyet Caddesindeki bu sahipsiz başıboş saldırgan köpeklere yetkililer bir çare bulsunlar. Bugün bir kadına saldırdılar, yaraladılar, yarın daha küçük bir çocuğa veya sabah erkenden okula giden bir öğrenciye saldırırlarsa ne olacak. Yetkililerimiz bu sokak köpeklerine bir an önce bir çare bulsunlar” dediler.  

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAYAN KADIN HASTANELİK OLDU


Bu haber toplam 2532 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum