KONUT VE İŞ YERİ PROJESİNDE İNŞAATA BAŞLANDI

KONUT VE İŞ YERİ PROJESİNDE İNŞAATA BAŞLANDI

Osmaneli Belediyesi'nce hazırlanan 24 daire ve 21 iş yerini kapsayan konut ve iş yeri projesinin inşaat çalışmalarına başlandı. Camikebir Mahallesi...

A+A-

Osmaneli Belediyesi'nce hazırlanan 24 daire ve 21 iş yerini kapsayan konut ve iş yeri projesinin inşaat çalışmalarına başlandı. 

Camikebir Mahallesi Teyyare Meydanında, iki blok halinde inşa edilecek proje beş kattan oluşurken, zemin kat ve birinci kat iş yerleri, ikinci, üçüncü ve dördüncü katlar ise konutlar için ayrıldı. Konutlar 117 metrekarede 3+1 şeklinde, dubleks konutlar ise 182 metrekarede 4+1 şeklinde tasarlandı.  Toplamda 24 konut olarak hazırlanan projede tek daire konutların fiyatı metrekaresi 1.000 TL dubleks konutların metrekare fiyatı ise 850 TL olarak belirlendi. 

İşyerleri de yine iki bloktan oluşacak şekilde toplamda 21 dükkan yer alacak. İş yerlerinin metrekare bedeli 3.250 ile 3.500 TL arasında olacak. 

İnşaatına başlanan projenin, 2017 Temmuz ayında bitmesi planlanırken, ihale mükellefi ihale tutarının (konut başına, KDV tutarı eklendikten sonra) % 30’u peşin (ihale sözleşmesinin imzalanmasına müteakip 10 gün içerisinde) diğer kalanı kat irtifaklı tapu tesliminde (bankadan kredi çekilebilir durumuna gelindiğinde – bina inşaatının % 70’inin tamamlanmasına müteakip ödeyecek. 

Belediye Başkanı Münür Şahin proje ile ilgili yaptığı açıklamada;"Osmaneli’nin merkezinde ve en değerli alanında yer alan ve Belediyemizce ihale edilen Konut ve İş Yeri Projemizde hafriyat sonrası inşaat da başladı. Osmaneli’ne hayırlı olsun. Daire ve iş yeri almak isteyen vatandaşlarımızı Belediyemize bekliyoruz. Yoğun talebin olduğu projemiz halkımız için de çok büyük bir fırsat" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.