KONAKLARIN BOYASI BELEDİYEDEN

KONAKLARIN BOYASI BELEDİYEDEN

Osmaneli Belediyesi, Osmaneli’de sit alanı içinde tescilli 150 konak ve tescili yapılmamış en az 800 konak için Filli Boya Şirketiyle işbirliği protokolü...

A+A-

Osmaneli Belediyesi, Osmaneli’de sit alanı içinde tescilli 150 konak ve tescili yapılmamış en az 800 konak için Filli Boya Şirketiyle işbirliği protokolü ile 100 konak için hibe boya aldı. Sit alanındaki tüm binaları Tarihi konumuna getirmek. Şu ana kadar en az 30 kanağın boyama işlemi gerçekleştirildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı MünürŞahin; “Vatandaşlarımızında büyük ilgi gösterdiği Projemiz ile Osmaneli çok farklı bir görünüme kavuşuyor. Çok kısa bir süre sonra Tarihi Çarşımızın da BEBKA ile yaptığımız 1.500.000-TL lik proje ile İŞGEM İş Geliştirme Merkezi olarak resterasyonuna başladık. Bu proje ile Tarihi Çarşı tekrar ayağa kalkacak.
Sit alanı içinde kalan konutlar için boya yapmak iseteyen her vatandaşa ücretsiz boya veriyoruz. İmkânı olmayanların boyama işlemlerinide Belediye olarak karşılıyoruz. Sit alanını ayağa kaldırmaya başladık. Hedefimiz kısa sürede herkesin desteği ile tüm konaklarımızı boyamak. Turizmde yükselen değer olan Osmaneli yeni bir Safranbolu, yeni bir Beypazarı olarak Turizmde yerini alıyor"dedi.

konaklarin-boyasi-belediyeden-1.jpg

 

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.