KİTAP OKUYORUZ, GELECEĞİMİZE DOKUNUYORUZ 

KİTAP OKUYORUZ, GELECEĞİMİZE DOKUNUYORUZ 

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla proje başlattı. Öğrencilerin kendini ifade etmelerinin,...

A+A-

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla proje başlattı. Öğrencilerin kendini ifade etmelerinin, iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesini desteklemek, Öğrencilerin kitap okumaları sayesinde onların düşünce eğitimini de desteklemek, böylece akıcı konuşma, etkili yazma, yorumlama gibi becerilerini geliştirmek ve yeni sınav sistemindeki soru tekniğini kavramaları ve başarılarının artırılması amaçlanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planladığı projenin uygulanmasına başlandı.
Kitap okuma projesi, Osmaneli’de eğitim gören tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla haftada bir ders saati olmak üzere   uygulanacaktır. Okuma saati yapılan planlamaya uygun olarak her hafta farklı gün ve saatte olacak şekilde uygulanacaktır. Dönem sonuna kadar planlanan bu uygulama ile okullardan başlayarak  okuma alışkanlığı kazandırılması ve okuyan bir toplum haline gelinmesi hedeflenmektedir.

kitap-okuyoruz-1.jpg

 

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.