KİMYASAL ATIKLAR TEDİRGİN EDİYOR

KİMYASAL ATIKLAR TEDİRGİN EDİYOR

Osmaneli ilçemizde yayın hayatına başladığımızdan günden bu yana en çok haber yaptığımız konuların başında Çevre Kirliliği gelmektedir. Geçtiğimiz...

A+A-

Osmaneli ilçemizde yayın hayatına başladığımızdan günden bu yana en çok haber yaptığımız konuların başında Çevre Kirliliği gelmektedir. Geçtiğimiz yıl Kızılöz köyü yoluna dökülen kimyasal atıklarla ilgili yaptığımız haber ses getirmiş ve zamanın Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olaya anında müdahale etmişti. Osmaneli çevresinde dökülen kimyasal ve normal atıklar, Osmaneli topraklarına büyük zarar vermektedir.

Osmanelili vatandaşların gazetemize en çok ihbarda bulundukları konu da çevre kirliliği olmaktadır. Geçtiğimiz gün İçmeler mevkiine imliği belirsiz kişiler tarafından hem de yol kenarına çuvallar içerisinde tonlarca atık malzeme bırakılmıştır. Vatandaşlardan Gazetemiz ihbar hattına gelen şikâyete göre, dökülen atıklardan tedirgin oldukları, yetkililerin bu atıkların dökülmesine mani olunmasını istediklerini belirttiler. Aynı şekilde gaztemize gelen ihbarda, Osmaneli İznik karayoluna dökülen kimyasal madde, rüzgârın da etkisi ile çevreye pis kokular yaymaktadır. Tarlalarında çalışmakta olan vatandaşların bu kokudan rahatsız oldukları ve yetkililerin çevre kirliliğine bir önlem almalarını istedikleri, gazetemize gelen şikayetler listesinde ilk sıralarda yer almaktadır. 


Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.