KAZMALAR VURULMAYA BAŞLADI

KAZMALAR VURULMAYA BAŞLADI

Osmaneli Belediyesinin Selimiye Köyünde oluşturduğu Sanayi Parsellerine yoğun bir talep var. Özellikle İstanbul ve Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren...

A+A-

Osmaneli Belediyesinin Selimiye Köyünde oluşturduğu Sanayi Parsellerine yoğun bir talep var. Özellikle İstanbul ve Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren sanayicilerin ilk tercih yeri Osmaneli Belediyesinin sanayi parselleri oluyor. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Ekol Alüminyum PVC AŞ. Sanayi parsellerimizden 40.000 m2 yer satın aldı.

img_2809.jpg
 İlk etapta 15.000 m2. lik kapalı alan yapacak olan şirket faaliyete geçtiğinde 100 kişi çalıştıracak. Ekol Alüminyum fabrikası hafriyat çalışmalarıyla yatırıma başlamış oldu. İlçemizde alüminyum konusunda aynı bölgede Ayde Alüminyum AŞ faaliyetlerini sürdürüyor. Yakın bir zamanda sanayi parsellerinde yer kalmayacak gibi görünüyor. 

30441304_2011806669035866_9004738775351296000_n.jpg

Sanayi Parselleri ile ilgili olarak hemen her gün bir misafir ağırladıklarını belirten Belediye Başkanı Münür Şahin, “Göreve geldiğimiz günden beri, Osmaneli İlçemiz için ortaya koyduğumuz hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. İlk hedefimizi Osmaneli’de yaşam kalitesini yükseltmek olarak belirlemiştik. Bu hedefimize varmak için, öncelikle hemşehrilerimizin gelir seviyelerini artırmak, bunun için de Sanayi kuruluşlarını Osmaneli ilçemize getirmekti. Elbette ki her şey hemen olmuyor. Bazı yatırımlar zaman alıyor.

30656916_2013388785544321_3712803411243040768_n.jpg

4 yıldan bu yana yaptığımız çalışmaların semeresini yavaş yavaş almaya başladık. Biz Osmaneli Belediyesi olarak yaptığımız her işi, yaptığımız planlar çerçevesinde yürütüyoruz. Yaptığımız hiçbir işi de aceleye getirmeden yapmaya çalışıyoruz. Laf üretmek yerine, hizmet üretmek derdindeyiz. Osmaneli ilçemizin Lafı Güzaf’larla geçirecek zamanı yoktur. Hele ki biz Belediye kadrosu olarak, ucuz mahalle dedikodularıyla uğraşacak hiç vaktimiz yoktur. 4 Yıldan bu yana Osmaneli’de yapılan yatırımlar ve hizmetler ortadadır. Bizler Belediye kadromuz ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte, laf üretmek yerine hizmet üretmeyi tercih ettik. Aynı tercihimiz bundan sonra da devam edecektir. Selimiye köyünde üretmiş olduğumuz Belediye Sanayi Parselleri Türkiye’de bir ilktir. Diğer Belediyeler, Osmaneli Belediyesini bu konuda örnek almaktadırlar. Osmaneli Belediyemizin Sürekli Eğitim Merkezi, bölgemizde ilklerden biridir. Çevre il ve ilçe belediyeleri Sürekli Eğitim Merkezimizi örnek almaktadırlar. Osmaneli belediyesi sadece kaldırım yapan, park bahçe yapan, yol yapan bir belediye olmaktan çıkarak, Eğitimden, Sağlığa, Osmaneli’nin ekonomisinden, Tarıma, Sosyal Hayattan spora kadar her konuda proje üreten, fikir üreten, üretmiş olduğu fikir ve projeleri de hayata geçiren bir belediyedir. El konuşur, Osmaneli Belediyesi çalışır. Elbette ki birileri de konuşacaktır. Çünkü Ak Parti İktidarı ile konuşan bir Türkiye meydana getirilmiştir. Biz konuşanların ne konuştuklarını titizlikle inceleyip, alacaklarımızı da alan bir belediyeyiz. Çünkü bizler Osmaneli için birlik ve beraberlik içinde tüm meclis üyelerimizle ve halkımızın desteğiyle hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz. Şeyh Edebali Hazretlerinin de dediği gibi, “Zamanı Gelmeden Çiçek açmazmış”, Herşeyin bir zamanı olduğu gibi, hizmet ve yatırımlarımızın da başlamalarının ve bitmelerinin bir zamanı var. İşte Ekol Alüminyum kazmayı vurdu hafriyat çalışmalarına başladı. Tayraş Fabrikasının yetkilileri dün Osmaneli’deydiler. Onlarda kazma vurma aşamasına geldiler. Tepsan Makine A.Ş. makine üretimi için fabrikanın inşaatına hızla devam ediyor. Dünyalar A.Ş vagon üretimi için yatırıma başladı. Adapazarı vagon fabrikasına yeni nesil vagon yapımı için üretim yapacak tesisin tren yolu bağlantısı da gerçekleştirildi. Bien Seramik ona keza. Bütün bunlar 4 yıllık çalışmalarımızın eseridir. Konuşmak yerine çalışmayı tercih etmemizin semereleridir” dedi.  

Bu haber toplam 5799 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum