Kaymakamlıktan Covid-19 uyarısı!

Kaymakamlıktan Covid-19 uyarısı!

Osmaneli Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, koronavirüsü vakalarının yeniden görülmeye ve yayılmaya başladığına dikkat çekilerek kurallara uyulması çağrısında bulunuldu.

A+A-

Osmaneli Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, koronavirüsü vakalarının yeniden görülmeye ve yayılmaya başladığına dikkat çekilerek kurallara uyulması çağrısında bulunuldu. Toplu yaşam alanlarında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması istenen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kendi sağlığımız için ve sevdiklerimizin sağlığı için lütfen kurallara uyalım. Market, berber, restoran, konaklama yerleri, mesire alanları, alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu yaşam alanlarında maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarına istisnasız uyalım.  

Ayrıca taziye, düğün gibi toplumsal vazifelerin yerine getirilmesinde tedbirlere dikkat edelim. Tokalaşmaktan ve sarılmaktan lütfen kaçınalım. Sosyal mesafeye dikkat edelim. Tüm vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığının tavsiye ettiği Covid-19 tedbirlerine uymasını rica ediyoruz.” Denildi.

Bu haber toplam 8382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.