Kaymakamlık Kermes Yapacak

Kaymakamlık Kermes Yapacak

Osmaneli Kaymakamlığı tarafından, depremzedeler için kermes düzenlenecek. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından bütün Türkiye'de seferberlik başlatıldı.

A+A-

Osmaneli Kaymakamlığı tarafından, depremzedeler için kermes düzenlenecek. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından bütün Türkiye'de seferberlik başlatıldı. Bu seferberliğe Osmaneli Kaymakamlığı da kesmek düzenleyerek depremzedelerin yaralarını saracak.
Konu ile ilgili Osmaneli Kaymakamlığı yaptığı açıklamada; "6 Şubat Kahramanmaraş ilimizin Pazarcık illçesinde meydana gelen deprem felaketinden sonra depremzede vatandaşlarımızın yararına İlçe Kaymakamlığımızca kermes düzenleyecek olup kermesimize katkı sunmak istenyen vatandaşlarımızın yapacakları, eşya, gıda, giyim, su ve benzeri malzemeleri belirtilken adrese teslim etmeleri, evde yapılacak olan unlu mamüllerin kermesimizin açılış tarihinde erken saatte ulaştırmaları önemle rica olunur. Kermesimizin açılış tarihi halkımıza ileriki günlerde duyurusu yapılacaktır.
Adres: Camikebir Mah. Kümbet Sigorta yanı Telefon; 05538184158"

kaymakamlik-kermes-yapacak.jpg


Bu haber toplam 4952 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.