KAYMAKAM YAVUZ’DAN DUYGUSAL VEDA

KAYMAKAM YAVUZ’DAN DUYGUSAL VEDA

Bursa Gürsu ilçesine Tayini Çıkan Osmaneli kaymakamı Naif Yavuz Osmaneli Halkına veda etti.Yaklaşık iki yıl gibi kısa zamanda Osmaneli İlçemize yapmış...

A+A-

Bursa Gürsu ilçesine Tayini Çıkan Osmaneli kaymakamı Naif Yavuz Osmaneli Halkına veda etti.
Yaklaşık iki yıl gibi kısa zamanda Osmaneli İlçemize yapmış olduğu hizmetler ve o kısa zaman zarfında Osmaneli halkının gencinden yaşlısına, çiftçisinden memuruna, köylüsünden şehirlisine kendini sevdiren Kaymakam Yavuz Osmaneli’den hüzünlü ayrıldı. 
Kaymakam Naif Yavuz Osmaneli halkına veda ederken; “Kıymetli Osmanelili ağabeylerim, kardeşlerim, hemşerilerim. Yaklaşık 2 yıldır gururla yürüttüğüm Osmaneli Kaymakamlığı görevimden 14 Temmuz 2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Bursa Gürsu ilçe Kaymakamlığına atanmam nedeniyle ayrılıyorum.
Osmaneliye ayak bastığımız ilk andan itibaren gönüllerini bizlere açan, sevgi ile bizleri bağrına basan siz değerli Osmaneli halkından helallik ve dua diliyorum.
Görevim süresince adalet süzgecinde insan odaklı anlayışı şiar edinerek tüm gayretimle sizlere hizmet etmeye çalıştım. Umuyorum ki, ‘Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş’ sözüne uygun çalışabilmişizdir. Osmaneli’den ayrılırken arkamızda abiler, kardeşler, dostlar, arkadaşlar bırakıyoruz. O yüzden sizlere elveda demiyorum. Ben belki ilçeden ayrılıyorum ama kalbim burada sizlerle. Sevgili Osmanelili hemşerilerim şunu hiçbir zaman unutmayınız. Osmanelideyken makam kapım, evimin kapısı nasıl açık idiyse Bursa Gürsu’da da kapım sizlere her daim açık olacaktır. Bursa’da da bugünden sonra bir kapınız olduğunu hiçbir zaman unutmayınız.
Meslek hayatım boyunca eşsiz tabiatı, güzellikleri, köyleri, suları, ağaçları, vatanına devletine bağlı samimi insan varlığı ile tanıdığımız Osmaneli’nin Kaymakamı olmaktan gurur duyacağımı bilmenizi isterim. Her türlü hizmetin en iyisine layık olan sizlere, İlçe Belediye Başkanımız Münür Şahin’e, şu an Başkanlığa vekâleten bakan belediye meclis üyesi Mustafa Çakıcı’ya ve ekibine, tüm siyasi parti başkanlarına, sivil toplum kuruluş başkanlarına ve mesai mefhumu gözetmeksizin birlikte koşturduğumuz idare amirlerime ve mesai arkadaşlarıma, özveri ile çalıştıklarına şahit olduğum muhtarlarımıza, başarıları ile gurur duyduğumuz öğrencilerimize, çocuğundan gencine ve yaşlısına kadar güzel ilçemizin güzel insanlarına arzı veda ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı

kaymakam-yavuzdan-duygusal-veda-2.jpg


Bu haber toplam 18141 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.