KAYMAKAM YAVUZ KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI

KAYMAKAM YAVUZ KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Osmaneli İlçe Kaymakamlığına atanan Naif Yavuz köy ziyaretlerine Selimiye ve Günüören Köylerinden başladı. Geçtiğimiz Pazartesi günü Selimiye ve...

A+A-

Osmaneli İlçe Kaymakamlığına atanan Naif Yavuz köy ziyaretlerine Selimiye ve Günüören Köylerinden başladı. Geçtiğimiz Pazartesi günü Selimiye ve Günüören köylerini ziayret eden Kaymakam Naif Yavuz, Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 
İlçe Kaymakamı Naif Yavuz İlçe Köylerini ziyaret etmeye Salı günü de devam etti.  Köy ziyaretleri çerçevesinde Osmaneli Oğulpaşa Köyüne ziyaret gerçekleştirildi. Kaymakam Yavuz ziyarette vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Oğulpaşa Köyü Sulama tesisinde incelemelerde bulundu. Gittiği köylerde vatandaşlarla iç içe olan, vatandaşların her türlü sorunuyla ilgilenen Kaymakam Naif Yavuz ile ilgili olarak vatandaşlar, “Kaymakam bey çok samimi bir kişi. Köylerimize geldiğinde yaşlısıyla, genciyle herkesle bire bir ilgilenip konuşuyor. Bizlerin sıkıntılarını bire bir dinliyor. Böyle bürokratlara vatandaşlar olarak bizlerin de destek olması ve sahip çıkması gerekiyor. Allah kendisinden razı olsun” dediler. 

1-(2).jpg

 

Bu haber toplam 1971 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.