“KAVGA DEĞİL BİRLİK İSTİYORUZ”

“KAVGA DEĞİL BİRLİK İSTİYORUZ”

 CHP Osmaneli ilçe başkanlığına atanan İsmail Er, CHP Kadın Kolları Başkanı Mehtap Metin, Osmaneli Belediye Meclis Üyesi Özden Karip ve İlçe Yönetim...

A+A-

 CHP Osmaneli ilçe başkanlığına atanan İsmail Er, CHP Kadın Kolları Başkanı Mehtap Metin, Osmaneli Belediye Meclis Üyesi Özden Karip ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bel, gazetemizi ziyaret ettiler. 
Geçtiğimiz hafta içerisinde CHP Osmaneli İlçe Başkanlığına atanan İsmail Er, gzetemizi ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Bizler Osmaneli’de siyasetin gülen yüzü, toplumu kucaklayan tarafı ve birleştiren gücü olacağız. Farklı sebeplerle partimize veya partisine kızgın, küskün bütün herkesi, Cumhuriyet Halk Partisi’ne bekliyoruz. Artık siyasi kırgınlıkları bir kenara bırakıp, hep birlikte bir bütün olma ve kucaklaşma vaktidir diyoruz. Partimiz içindeki çalışmalarımızı aktif bir şekilde yerine getiriyoruz. CHP’ye verilen her oyun kıymetli ve değerli olduğunu biliyoruz. Parti içinde herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğine inanıyoruz. Artık parti içinde kavga değil, birlikteliğin hâkim olmasını istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz” dedi. CHP’nin Osmaneli’de birinci parti çıkması için çalışacaklarını ifade eden Başkan Er, “CHP olarak bunun için mücadele edeceğiz ve parti içinde kutuplaşmaya neden olacak hiçbir grubun yanında yer almayacağız” dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de CHP İlçe Başkanı ve heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Başkanı İsmail Er’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi. 

 


Bu haber toplam 1593 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.