KARAYOLLARI BURSA BÖLGE MÜDÜRÜ ŞEHİR İÇİ YOLU İNCELEDİ

KARAYOLLARI BURSA BÖLGE MÜDÜRÜ ŞEHİR İÇİ YOLU İNCELEDİ

 Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu Osmaneli’yi ziyaret etti. Osmaneli ilçesi içinden geçen ve halen yapımı devam eden 4 Kilometrelik...

A+A-

 

Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu Osmaneli’yi ziyaret etti. Osmaneli ilçesi içinden geçen ve halen yapımı devam eden 4 Kilometrelik bölünmüş yolda, Osmaneli Belediye Başkanı ile birlikte incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Yazıcıoğlu, çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduğunu söyledi.

Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ile birlikte yolun incelemesinde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Karayolları Bursa Bölge Müdürümüzle birlikte Osmaneli 4 km şehir içi bölünmüş yol, yürüyüş yolları, aydınlatma ve orta refüj düzenlemeyi içeren yaklaşık 15.000.000.-TL Lik Yatırımın son durumunu yerinde inceledik. Yılsonuna kadar yapılması planlanan yatırım Osmaneli şehir içi trafiğine ve görünümüne büyük değer katacak. Değerli Bursa karayolları bölge Müdürümüze ve yöneticilerine ilgileri için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bu haber toplam 2112 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.