KARATECİLER KUŞAKLARINI ALDILAR

KARATECİLER KUŞAKLARINI ALDILAR

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, beraberinde belediye başkanı Münür Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ile 2018-2019 eğitim öğretim sürecinde okul...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, beraberinde belediye başkanı Münür Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ile 2018-2019 eğitim öğretim sürecinde okul programlarının yanı sıra motivasyon ve özgüvenlerini arttırmak amacıyla Karete kursu alan ve başarı gösteren öğrencilerle bir araya geldiler.
Kareteci Sporculara Kaymakam Yavuz, Belediye başkanı Şahin ve Milli Eğitim müdürü Mahmut Ekinci tarafından kuşakları ve belgeleri verildi.
Kaymakam Yavuz, karete hocaları, Murat Salih Kurnaz' a Tuba Kurnaz'a ve öğrencilere gösterdiği gayretleri ve başarılarından dolayı teşekkür ederek, "Spor her yaşta ve her platformda hayatımızda yer etmelidir. Çocuklarımıza bu tür spor aktiviteleri ile onlara sosyal ve kültürel yaşamı, davranış şeklini, özgüveni ve ifade şeklini de öğretmeye çalışıyoruz. Okullarında, eğitimlerinde, öğrenimlerinde olumlu neticeler alıyoruz."İfadelerine yer verdi.
Öğrencileri ve hocalarını tebrik etti. Başarılarının devamını diledi.

karateciler-kusaklarini-aldilar-3-(1).jpg

 

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.