KALKINMANIN TEMELİNİ BAYANLAR OLUŞTURACAK

KALKINMANIN TEMELİNİ BAYANLAR OLUŞTURACAK

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinin İşkur, Kosgeb ve Halk Eğitim Merkezi İle birlikte açmış olduğu kurslar devam ediyor.Osmaneli Belediye Başkanı...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinin İşkur, Kosgeb ve Halk Eğitim Merkezi İle birlikte açmış olduğu kurslar devam ediyor.

kalkinmanin-temelini-bayanlar-olusturacak-(1).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 27 Kasım 2017 Pazartesi günü devam eden kurslarda incelemelerde bulundu.  Osmaneli Halk Eğitim Merkezi binasındaki salonlarda devam eden, Kuaförlük, Plates ve Hasta Bakım Kurslarını ziyaret eden Başkan Şahin’e Osmaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Tuysuz ve Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik’de eşlik ettiler. 

kalkinmanin-temelini-bayanlar-olusturacak-(2).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kursları ziyaretinde kursiyerlere yaptığı konuşmalarda, Osmaneli Belediyesi olarak, Sürekli Eğitim Merkezimiz ve Kosgeb, İşkur, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Üniversitelerimiz ortaklığında bugüne kadar sayısız kurslar açtık. Bu kursları bundan sonra da açmaya devam edeceğiz. Açmış olduğumuz kurslarımızda özellikle Osmanelili kadın hemşehrilerimiz meslek sahibi oluyorlar.

kalkinmanin-temelini-bayanlar-olusturacak-(3).jpg

Bugün ziyaret ettiğimiz kuaförlük ve Hasta bakıcılığı kursumuzda yaklaşık 50 kadın kursiyerimiz kurs görüyor. Kurslar bittiğinde bunların hepsi birer usta olarak meslek sahibi olacaklardır. Ülkemizin kalkınmasında kadınlarımızın da iş hayatında olmalarını çok önemsiyoruz. Özellikle Osmaneli İlçemizde Turizm yatırım faaliyetlerimizi başlattık.

kalkinmanin-temelini-bayanlar-olusturacak-(4).jpg

Bu faaliyetlerimiz bittiğinde ilçemizde bir Beypazarı, bir Safranbolu gibi turist akınına uğrayacaktır. İşte o zaman bu kursları bitiren kadınların hepsi de iş hayatına atılarak ilçemizin kalkınmasında önemli rol oynayacaklardır. Kurslara katılan bayanlara başarılar diliyorum.

kalkinmanin-temelini-bayanlar-olusturacak-(5).jpg

Bu kurslarda eğitim veren hocalarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze, İşkur İl Müdürlüğümüze, Kosgeb yetkililerine Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile işbirliği yapmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İhtiyaç olduğu müddetçe bu kurslarımız devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 2313 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.