KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN PAZAR GÜNÜ MEVLİD OKUTULACAK

KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN PAZAR GÜNÜ MEVLİD OKUTULACAK

Geçtiğimiz Cumartesi günü başlatılan Afrin Harekatına katılarak sınır ötesinde teröristlerle mücadele eden Kahraman Mehmetçikler için, 28 Ocak 2018...

A+A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü başlatılan Afrin Harekatına katılarak sınır ötesinde teröristlerle mücadele eden Kahraman Mehmetçikler için, 28 Ocak 2018 Pazar günü akşam namazı ile yatsı namazı arasında mevlit okutulup dualar edilecektir. 

Osmaneli Belediyesi tarafından Suriye ve Irak'ta ve yurdun her yanında ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden hainlerle gözünü kırpmadan mücadele eden Mehmetçikler için dualar edilecek ve mevlit okutulacaktır. Bütün Osmaneli halkını mevlid-i Şerife davet eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Kahraman ordumuz sınır ötesinde hainlere aman vermeden, kötü hava şartlarına rağmen bir mücadele içindedir. Allah bütün Askerlerimize güç kuvvet versin. Onların ayaklarına taş değdirmesin. İnşallah sınır ötesinde yapılan bu harekattan en az kayıpla çıkar, teröristleri inlerinde boğarız. Askerlerimize manevi yönden güç vermek için Pazar günü Fatih camimizde akşam namazı ile yatsı namazı arasında Mevlid-i Şerif okutacağız. Bütün Osmaneli halkımızı mevlid-e davet ediyorum. Allah vatanımızın birliği, beraberliği ve dirliği için mücadele eden bütün Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi. 


Bu haber toplam 2978 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.