KADIN GİRİŞİMCİLER OSMANELİ’NDEYDİ

KADIN GİRİŞİMCİLER OSMANELİ’NDEYDİ

TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel, üyeleriyle birlikte Osmaneli’yi ziyaret etti.Bilecikli Kadın Girişimciler, Osmaneli Belediyesi...

A+A-

TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel, üyeleriyle birlikte Osmaneli’yi ziyaret etti.
Bilecikli Kadın Girişimciler, Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi’nde tertip edilen kahvaltı programında bir araya geldi. Bilecik’ten gelen misafirlere Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in eşi Tomris Şahin ve AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney eşlik etti. Bilecikli Kadın Girişimciler, İçmeler Tesisi’ndeki kahvaltı programından sonra tesisi gezme imkanı da buldu. Şifalı sulardan da içme fırsatı bulan misafirler, tesisin bir doğa harikası olduğunu dile getirdi.
Aylık olağan toplantılarını Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı’nda gerçekleştiren Kadın Girişimcilere Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de eşlik etti. Bu vesile ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu ilk toplantısını Osmaneli’nde gerçekleştirmiş oldu.
Toplantıdan sonra Kadın Girişimciler, Osmaneli’nde kısa bir şehir turu da yaptı. Tarihi Rüstem Paşa Camii’ni, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesini, Geleneksel Osmaneli Evlerini ve Balaban Meydanını Başkanımız ile birlikte gezen misafirler Tekke Seyir Tepesini de ziyaret ettikten sonra Osmaneli’den ayrıldı.

 


Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.