JANDARMA KADINA ŞİDDETLE MÜCADELEDE KARARLI

JANDARMA KADINA ŞİDDETLE MÜCADELEDE KARARLI

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, Aile içi şiddetle ve çocuk kısım amirliği, şiddetin önlenmesi için kararlılıkla çalışıyor.

A+A-

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, Aile içi şiddetle ve çocuk kısım amirliği, şiddetin önlenmesi için kararlılıkla çalışıyor. Osmaneli Köylerinde çalışmalarını sürdüren Kandarma Komutanlığı ekpleri, geçtiğimiz gün Osmaneli’de faaliyet gösteren CP fabrikasında çalışan kadınlara broşür dağıttılar.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada;

“Temel bir insan hakkı ihlali olan kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması için şiddete karşı sıfır tolerans ilkesi çerçevesinde, çalışmalarımız devam ediyor. Şiddete maruz kalan kadınların tedbir kararlarından nasıl yararlanabilecekleri ve nerelere başvuru yapabilecekleri konusunda 27 Ekim 2021 tarihinde Osmaneli ilçesinde faaliyet gösteren CP Tavukçuluk firmasında çalışan kadınlar bilgilendirildi. Çalışan kadınlara Bilecik il jandarma komutanlığı aile içi şiddetle mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından 6284 sayılı kanun ve KADES uygulaması hakkında bilgilendirme faaliyeti icra edildi. Kadına yönelik şiddet broşürü ve KADES broşürü dağıtıldı. Şiddetin her türüyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Bilecik il jandarma komutanlığının bilgilendirme faaliyetleri halkımızın desteği ile daha güçlü bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Bu haber toplam 2701 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.