İYİ PARTİ’DEN GAZİLER KÖYÜNE DESTEK

İYİ PARTİ’DEN GAZİLER KÖYÜNE DESTEK

“GAZİLER KÖYÜ BİR TESİSE KURBAN EDİLİYOR” haberimizden sonra, İYİ Parti Osmaneli İlçe teşkilatından Gaziler Köyü’ne destek ziyareti gerçekleşti. 

A+A-

Osmaneli Gaziler Köyünde kurulması planlanan Tavuk Ğretim Tesisi ile ilgili olarak, geçtiğimiz hafta Gazetemizde yayınlanan “GAZİLER KÖYÜ BİR TESİSE KURBAN EDİLİYOR” haberimizden sonra, İYİ Parti Osmaneli İlçe teşkilatından Gaziler Köyü’ne destek ziyareti gerçekleşti. 
İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, İYİ Parti Osmaneli Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gaziler Köyüne yapılan ziyarette, Köye yakın bir mesafede kurulmak istenen Tavuk Üretim tesisine kendilerinin de karşı olduğunu, bu konuda her platformda Gaziler Köyünün yanında olacaklarını belirttiler. İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş; “Son yıllarda Tarım topraklarımız bir bir yok ediliyor. En verimli topraklara ya sanayi kuruluşları, ya da bunun gibi tesisler kurulmaya çalışılıyor. Bir el Türkiye’de adeta tarımı bitirmek için, hergün bir düğmeye basıyor. Bizler Sanayi kurluşlarına ve Tavuk Üretim tesislerine karşı değiliz, bizler bu kuruluşların kurulduğu yerlere karşıyız. Gaziler Köyümüzü de haklı davalarında destekliyoruz” dedi. İYİ Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’da köyde yaptığı açıklamada; “Osmaneli ilçemizin en verimli topraklarına sahip olan köylerimizden Gaziler Köyümüz’de kurulmak istenen Tavuk Üretim Tesisine en başından beri karşı geldim. Konu İl Genel Meclisine geldiğinde ve Ruhsat için oylama yapıldığında tek karşı oy kullanan Meclisi üyesi ben oldum. Konu ilk gündeme geldiğinde, herkesin karşı olduğu bu tesise, sonradan ne olduysa, benim haricimde herkes evet dedi. Osmaneli ilçemizde Tavuk Üretim tesisi kurulacak başka bir yer yokmudur ki, köyün hemen dibine, Gaziler köyümüzü yok decek böyle bir tesisin kurulmasında inat ediliyor. Bu kararın tekrar gözden geçirilmesini, Osmaneli ilçemize ve ülke ekonomisine büyük katkıları olan Gaziler Köyümüz çiftçilerine yapılacak olan bu büyük zulümden vaz geçilmesini istiyoruz. Her zaman Gaziler köyümüzün ve köy sakinlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz” dedi. Gaziler Köyü Muhtarı Ali Seyyar’da, İYİ Parti İlçe teşkilatına ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

iyi-partiden-gaziler-koyune-destek-2.jpg


Bu haber toplam 2560 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.