İYİ PARTİ’DEN DİSİPLİN KARARI

İYİ PARTİ’DEN DİSİPLİN KARARI

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Cemil Özkahya, İlçe binasında basın açıklaması yaptı. İYİ Parti Osmaneli Kurucu İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi...

A+A-

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Cemil Özkahya, İlçe binasında basın açıklaması yaptı. İYİ Parti Osmaneli Kurucu İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur ile birlikte basın açıklamasında bulunan İlçe Başkanı Cemil Özkahya, seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Özkahya yaptığı açıklamada; “31 Mart tarihinde yapılan seçimleri hayırlısıyla bitirmiş bulunmaktayız. 31 Mart seçimlerinde hemşehrilerimizin teveccühleri ile seçilen arkadaşlarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. İyi Parti olarak Osmaneli ilçemize yapılacak her iyi işin yanında, Osmaneli ilçemize yapılacak her zararlı işin de karşısında ve takipçisi olacağımızı buradan kamuoyuna duyurmak istiyoruz. 
Osmaneli Haber Gazetesi aracılığıyla Osmaneli Kamuoyu ile paylaşmamız gereken bazı hususların olduğunu, kamuoyunun bunları bilmesi gerektiğine inanıyoruz. Siyasi partiler aynı fikir etrafında birleşen, aynı fikri paylaşan kişiler tarafından kurulur. Aynı fikir etrafında buluşan, fikir birliği içinde olan kişilerin de aynı yolda yolun sonuna kadar birlikte yürümeleri kadar doğal bir şey olamaz. Fakat partimizin kuruluşu esnasında aramıza sızmış, siyasi ahlak ve siyasi etikten yoksun bazı kişilerin 31 Mart tarihinde ortaya çıkmaları, siyaseten kirli yüzlerini ortaya koymaları bizleri olduğu kadar kamuoyunu da şaşırtmamıştır. Biz İyi partililer bu kişilerin siyasi kirli yüzlerini biraz geç anlamış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Bu kişiler partimizin kuruluşundan bu yana içimizde bulunmuşlar, fakat 31 Mart seçimlerinde kulvar değiştirerek, siyasetin neden kirlendiğinin birer delili olmuşlardır. İbrahim Evcen, Hüseyin Koz ve Erdal Taşgın isimli şahıslar, 31 Mart seçimlerinde partimiz tüzüğüne, siyasi ahlak kurallarına aykırı hareket etmişlerdir. Adı geçen bu kişiler 31 Mart seçimlerinde rakiplerimiz olan diğer siyasi partiler ile hareket ederek Osmaneli ilçemizde siyasetin kirletilmesine sebep olmuşlardır. Bizler İyilerin bir araya geldiği, iyiler hareketi olarak yola çıkan, iyi insanların bir araya geldiği bir partinin şerefli üyeleri ve yöneticileri olarak, bu gibi siyasi ahlaktan nasip almamış kişilerle bundan sonra yol yürümeye hiç niyetimiz yoktur. Adı geçen bu kişileri parti yönetim kurulumuzun kararıyla kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kuruluna sevkine karar verilmiştir. Bu kişilerin bundan sonra İyilerin içinde, İyiler Hareketinde ve İyi partide yerlerinin olmadığını, bizlerle bir bağlarının bulunmadığını Osmaneli Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz” denildi.  

 


Bu haber toplam 11575 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum