İYİ PARTİ’DEN BAŞKANA SORULAR VAR

İYİ PARTİ’DEN BAŞKANA SORULAR VAR

İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı aynı zamanda İl Genel Meclisi Üyesi olan Orhan Uğur, 12 Nisan 2018 Perşembe günü Saat 20.00’de parti binasında basın...

A+A-

İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı aynı zamanda İl Genel Meclisi Üyesi olan Orhan Uğur, 12 Nisan 2018 Perşembe günü Saat 20.00’de parti binasında basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Orhan Uğur açıklamasında;

“Değerli yönetim kurulu üyesi Arkadaşlarım

Osmaneli Haber Gazetesinin güzide temsilcisi!

15 günde bir yapmış olduğumuz, olağan toplantımıza hoş geldiniz. Yapacak olduğumuz toplantılardan önce ilçe yönetim kurulumuz olarak,  gerek yerel siyasette gerekse genel siyasetteki gündemi değerlendirmek için basın açıklaması yapma kararı aldık.

Bugün ki açıklamamızın gündemi yerel siyaset:

Çok kıymetli Osmaneli’li hemşehrilerim.

2014 yılından bugüne Osmaneli belediyesi başkanlığı görevini yürüten Sayın Münür Şahin, seçimleri kazanmadan önce şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik vaadinde bulunmuştur. Osmaneli belediye başkanı olarak Sayın Şahin’e ve AK parti ilçe teşkilatına 8 adet sorumuz olacaktır.

iyi-parti’den-baskana-sorular-var.jpg

SORUYORUZ?

1-) İlçemizin doğal tarihi görüntüsünü bozan, Toki konutlarının bulunduğu arsaya, Osmaneli belediyesi tarafından, daha önceden yapılması planlanan ve özel firmalara çizdirilip ve hazırlatılan projelerinin maliyetleri ve hangi firmalar tarafından hazırlandığı ve aynı zamanda Osmaneli belediyemizin bu projelerden kaç bin TL zarara uğratıldığını Belediye başkanı Münür Şahin’e soruyoruz?

2-) İstanbul üniversitesinin büyük katkılarıyla, belediyemiz tarafından yaptırılan Yunus Söylet içmeceler tesisimiz, ilçemiz için çok güzel bir yer oldu yapan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun, fakat bu tesisin aylık geliri ve gideri ne kadardır? Belediyemiz buradan zarar etmekte midir? Sayın belediye başkanı Münür Şahin’e soruyoruz…

3-) Osmaneli Belediyesinde çalışan personel sayısının çok fazla olduğu söyleniyor. 2014 yılından sonra Osmaneli belediyesine alınan personel sayısı kaçtır? Bu çalışan personellerin görevleri nelerdir?  Ne kadar ücret almaktadırlar?

4-) 2014 yılından itibaren Osmaneli belediyesi olarak reklam ve tanıtım giderleri ve misafir temsil ağırlama giderleri ne kadardır?

5-) 1 ay önce sormuş olduğumuz Osmaneli belediyesi tarafından maaşı ödenen ve Ak Parti ilçe binasında görevli personel, görevinde devam etmektemidir? Maaşı hala Osmaneli belediyesi tarafından mı ödenmektedir?

6-) Osmaneli belediyesinde muhtarlardan sorumlu müdürlük birimi açıldığını duyduk. Bu birimin görevleri nelerdir?  Niye böyle bir birime ihtiyaç duyuldu?  Yoksa amaç kendi yandaşlarının maaşlarını, müdürlük vererek yükseltmek mi?

7-) 18 Mart 2018 tarihinde Çanakkale şehitlerimizi anma etkinliklerine ve Tarihi yerlerimizi gezdirmek için götürülen Osmaneli’li vatandaşlarımız, ne yazık ki burada AK parti’nin Çanakkale mitingine bırakılmışlardır. Bu kaldırılan otobüslerin maliyeti Belediye tarafında mı yoksa AK parti ilçe başkanlığı tarafından mı ödenmiştir?

8-)  Yaklaşık bir ay önce, içmeceler tesisinde Ak parti Osmaneli ilçe teşkilatı adına AK partide kuruluşundan bu güne görev almış Ak Parti yöneticilerine yemekli toplantı düzenlenmiştir. Bu yemeğin maliyeti 15.000 kişinin hakkı bulunan Osmaneli belediyesi tarafından mı ödenmiştir yoksa Ak parti ilçe teşkilatı tarafından mı ödenmiştir?

Sayın belediye başkanı gazetelerimize her gün demeç vermektedir, Son dönemde Osmaneli uçuşa hazırdır demiş. Sayın başkana soruyoruz…

Hayat pahalılığından dolayı ay sonunu getiremeyen işçi ve emekli Vatandaşlarımız mı uçuşa geçti!

Yoksa mazotun 5 buçuk TL’ye, gübre ve ilaç maliyetlerinin tavan yaptığı bir dönemde, borcundan dolayı tarlalarını satan çiftçi vatandaşlarımız mı uçuşa geçti” dedi. 

Bu haber toplam 2914 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum