İYİ PARTİ BİRİNCİ YAŞINI KUTLADI

İYİ PARTİ BİRİNCİ YAŞINI KUTLADI

İyi Parti Osmaneli İlçe teşkilatı, İyi Parti’nin kuruluşunun 1. Yıl dönümünü kutladı. Partinin kuruluşunun birinci yıl döneümü münasebetiyle...

A+A-

İyi Parti Osmaneli İlçe teşkilatı, İyi Parti’nin kuruluşunun 1. Yıl dönümünü kutladı. Partinin kuruluşunun birinci yıl döneümü münasebetiyle İyi Parti Osmaneli İlçe Başkanı Cemil Özkahya bir mesaj yayınladı. İl Başkanı Özkahya mesajında;  “Demokratik parlamenter sistemin vazgeçilemez unsurları olan siyasi partilerin en yenisi ve en iyisi olan iyi partimizin 1. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.
Çıktığımız bu iyi yolda zorlu yollardan geçerek birçok engelleri hep birlikte aşarak bugünlere geldik. Bu süreç içerisinde tüm iyilerin üstün çabası ve gayreti olmuştur. ALLAH hepinizden razı olsun.
Bundan sonrada halkımızla kucaklaşarak iyi ailesini büyütüp ilçemize ve ülkemize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız…
Amacımız Türkiye ve Türk milletinin iYi olmasıdır. Buna inanıyoruz ve bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu yol iktidar yoludur şimdiden hayırlı olsun.
Tüm iYi partililerin 1. Yıl dönümünü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
İyi parti ailesinin iyiliklere gidecek bu yolda, milletimize ve ilçemize hizmet konusunda, en iyi özveriyi göstereceğine inandığımız ve yönetim kurulumuzun ortak kararı ile belirlediğimiz, iYi parti Osmaneli Belediye başkan adayımız Sayın Bekir Torun ’dur.İlçemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin, her daim yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

 


Bu haber toplam 1794 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.