İYİ PARTİ BİLECİK ADAY ADAYI MERVE BEKTAŞ’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

İYİ PARTİ BİLECİK ADAY ADAYI MERVE BEKTAŞ’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

24 Haziran Erken seçimlerinde İyi Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı olan Merve Bektaş, gazetemizi ziyaret etti.Gazetemizde Yazı İşleri Müdürü Mehmet...

A+A-

24 Haziran Erken seçimlerinde İyi Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı olan Merve Bektaş, gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizde Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Merve Bektaş, amacının Türkiye’nin geleceğinde gençlerin de var olduğunu göstermek olduğunu belirtti. Merve Bektaş yaptığı açıklamada;  “24 Haziran tarihinde ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Ülkemizde yönetim sisteminin değişmesi konusunda ya tamam, ya devam seçimi yapacağız. İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener hanımefendinin çizmiş olduğu yolda emin adımlarla yürüyerek, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek, ülkemizi tek adam yönetiminden kurtarmak için bir Türk genci olarak elimi taşın altına koymaya karar verdim. Anadolu’nun ekmeğiyle, suyuyla, havasıyla yetişmiş bir Türk kızı olarak, ülkemizin geleceğinin daha aydınlık, daha müreffeh olması, Türk Milletinin daha huzurlu bir yaşama kavuşması için, göreve talip oldum. Allah öncelikle vatanımız ve milletimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip eylesin. Allah hakkımızda hayırlı olacakları bizlere nasip kılsın” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Merve Bektaş’ı aday adaylığından dolayı kutladı ve başarılar diledi.

MERVE BEKTAŞ KİMDİR?

28.10. 1991 yılında İzmit'te doğan Merve Bektaş, İlk ve Orta Öğrenimini Bozüyük'te tamamladıktan sonra, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Fen Bilimleri Öğretmenliğinden mezun oldu. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde tezli yüksek lisans eğitimi görmekte. Aynı zamanda Dumlupınar Üniversitei Makine Mühendisliği bölümünde okumaktadır. 

Bu haber toplam 4983 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.