İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BEKİR TORUN OLDU

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BEKİR TORUN OLDU

İyi Parti Osmaneli İlçe teşkilatı ilçe başkanı Cemil Özkahya başkanlığında toplanarak, Belediye Başkan adayını açıkladı. 2019 yılı Mart ayında...

A+A-

İyi Parti Osmaneli İlçe teşkilatı ilçe başkanı Cemil Özkahya başkanlığında toplanarak, Belediye Başkan adayını açıkladı. 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti Osmaneli Belediye Başkan adaylığına Bekir Torun’un gösterilmesine karar verdi. İyi Parti Osmaneli Belediye Başkan adayı Bekir Torun toplantıda yaptığı konuşmada; 
“Allah’ın izni ile seçildiğim zaman tek bir siyasi partinin değil tüm Osmaneli’nin belediye başkanı olacağım. Tüm siyasi görüşlere eşit mesafede duracağım. Seçimi dört konu başlığı adı altında açmak istiyorum.

bekir-torun-2-1.jpg
1- İktidar partisi ile belediye aynı olmazsa Osmaneli’ye yol yapılmazmış. Okul binası, polis-jandarma binası yapılmazmış. Bunların belediye ile hiçbir ilgisi yok arkadaşlar. Bunlar kamu yatırımıdır. Verginizi veriyorsunuz, devletimizde çocuklarınıza okul yapıyor. Söğüt Belediyesi iYi partide, Gölpazarı belediyesi CHP’de buralarda okul yokmu? Hakkâri, Tunceli, Siirt, İzmir, Şişli, Manisa muhalefet partilerinde, buralarda okul yokmu? Yol yokmu? Yapmayın lütfen! Aklınızı karıştırmalarına izin vermeyiniz.
2- Bizim destekçilerimizin Cesur ve yiğit insanlar olduğunu anlatacağız. Bizler başkaları gibi menfaat ve çıkar peşinde olmayan, memleketini seven vatansever insanlarız. Siyaseti ahirete hazırlık aracı olarak görüyoruz.
3- Mevcut belediye yönetiminin yapamadığı ve yanlış yaptığı işleri anlatacağız. İnanın bu uzun bir konu şimdiden kafanızı şişirmek istemiyorum.
4- Kendi projelerimizi anlatacağız. İnsanların kalbine dokunan vizyon sahibi projelerimiz var. Zamanla açacağız kısaca bahsetmek gerekirse; personelden verim alacağız. Personel de liyakati yani layık olmayı esas alacağız. Boşa akıtılan muslukları keseceğiz. Halk meclisi kuracağız. Belediyede kalkınma departmanı oluşturacağız. Halkla ilişkiler bölümü açacağız. Konaklara ve turizme yeni bir bakış açısı ile yaklaşacağız. Belediyemizi zarar eden yatırımlardan uzaklaştıracağız. Tüm gücümüzü sanayileşmeye yönlendireceğiz İstişareye önem vereceğiz. Çevre eğitim ve sosyal hayat üzerine projelerle geleceğiz.
Kültür sitesi ve kent meydanı ile öne çıkmış, su ücreti olmayan, sanayileşmiş halkın belediye ile barışık olduğu bir Osmaneli tasarlayacağız inşallah. Bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler. Allah hepinizden razı olsun Kalın sağlıcakla” dedi. 

 

Bu haber toplam 4562 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum