İSTİŞARE SÜNNETTİR

İSTİŞARE SÜNNETTİR

Bölgemizin çalışkan belediye başkanlarından Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yapan, Mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yaptı.Bayırköy Beldesinin...

A+A-

Bölgemizin çalışkan belediye başkanlarından Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yapan, Mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yaptı.

Bayırköy Beldesinin Fatih, Gazi ve Sarmaşık köyü muhtarları ile bir araya gelen Belediye başkanı Mustafa Yaman, “Mahalle muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgi olarak istişarede bulunuyoruz. Muhtarlarımız bizlere mahallelerinin eksikliklerini iletiyor, bizlerde belediye olarak anında müdahale ederek bu eksiklikleri gideriyoruz. Bugüne kadar ki başarılı hizmetlerimizin temelinde istişare yatmaktadır. Gerek muhtarlarımızla, gerekse vatandaşlarımızla her daim istişare halindeyiz ki, onların taleplerini bire bir kendilerinden alıyoruz. Bu da bizlerin çalışmalarında büyük kolaylıklar sağlıyor. Ben mahalle muhtarlarımıza çalışmalarımızda her zaman bizlere destek oldukları için teşekkür ediyorum” dedi. 


Bu haber toplam 1551 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.