İSTİKLAL MARŞIMIZ İLELEBET VATAN SEMALARINDA YANKILANACAKTIR

İSTİKLAL MARŞIMIZ İLELEBET VATAN SEMALARINDA YANKILANACAKTIR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İstiklal Marşımızın kabulünün 96. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin Mesajında, "İstiklal...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İstiklal Marşımızın kabulünün 96. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin Mesajında, "İstiklal Mücadelemizin zor dönemlerinde kabul edilen Milli Marşımız, bağımsızlık mücadelesi veren milletimize büyük bir moral ve güç vermiştir. İnanıyorum ki bizi biz yapan, bizi bir millet kılan vazgeçilmez değerlerimizin en veciz ifadesi olan İstiklal Marşımız, ilelebet vatan semalarında yankılanacaktır.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanan milletimiz, istikbal mücadelesini, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İstiklal Marşımız eşliğinde yürütecektir. Bu düşüncelerle, 'İstiklal Harbimizin ruhunu, milletimizin ortak irade ve vicdanını temsil eden İstiklal Marşımızın kabulünün 95. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, bu büyük eseri milletimizin Milli Marşı olarak bizlere armağan eden Büyük Millet Meclisimizin bütün üyelerini ve bütün istiklal kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum." Dedi. 


Bu haber toplam 1901 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.