İŞGEM MERKEZİ’NİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

İŞGEM MERKEZİ’NİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

Osmaneli’de tarihi çarşıyı canlandıracak BEBKA destekli ve Bilecik’in ilk güdümlü projesi protokolü Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile BEBKA...

A+A-

Osmaneli’de tarihi çarşıyı canlandıracak BEBKA destekli ve Bilecik’in ilk güdümlü projesi protokolü Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim arasında yapılan tören ile imzalandı. 
Bilecik İlinin BEBKA destekli ilk güdümlü projesi olan İş Geliştirme Merkezi projesi ile Osmaneli’nin tarihi çarşısına canlılık gelecek.
e0ce66ec-6be6-4a67-a66f-21709a60f225.jpg

Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağında yapılan imza törenine, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, BŞEÜ Rektör Yardımcısı Nurgül Özbay, BŞEÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu, İlçe Emniyet Amiri Yalçın Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, KOSGEB İl Müdürü Kadir Er, İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Resmi Daire Müdürleri ve muhtarlar katıldılar. İmza töreninde Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü ve aynı zamanda proje koordinatörü olan Abdullah Tetik proje hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim bir konuşma yaptı. Genel Sekreter Gerim konuşmasında BEBKA’nın yapısı hakkında genel bilgiler verdi. Gerim konuşmasında, “Türkiye genelinde sadece 16 Güdümlü proje bulunuyor. Bunun ilki Zonguldak ilinde gerçekleştirilmiş. Osmaneli Belediyesinin projesi olan İŞGEM Merkezi projesi Türkiye’de BEBKA olarak desteklediğimiz ve Bilecik’te bir ilk olarak 17. Projedir. Bizler bu konularda büyük destekler veriyorz fakat bizden destek almak kolay değildir. Osmaneli Belediyesi bu konuda çok başarılıdır.

a7af0641-2a3d-4433-8250-9619bd813c4d.jpg

Daha öncede Osmaneli Belediyesi ile bazı projeler yaptık. Fakat bu proje büyük bir projedir. Ben öncelikle Beldiye Başkanımıza ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğimizde Osmaneli için 4 ana hedef koymuştuk. Bunlar yaşam kalitesini artırmak, Turizm ile öne çıkmak, Tarımsal alanda daha çok çeşitliliğe ulaşmak ve Sanayi ile gelişmekti. Bu 4 ana temel hedef çizgisinde bugüne kadar birçok projeyi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İŞGEM Projesi ise yıllardır hayalimizde olan bir proje idi. Osmaneli’nin tarihi çarşısını canladırmak amacıyla tarihi konaklarımızı yeniden ayağa kaldırıyoruz. Bu bölgemizdeki konaklarımıza restoran, butik oteller, hediyelik eşya yapan ve satan işyerleri olacaktır. Yakın bir zamanda Osmaneli’nin eski çarşısı tanınmayacak hale gelecektir. Osmaneli için yapacağımız projeler henüz bitmemiştir. Projelerimize önümüzdeki dönemde devam edeceğiz. İŞGEM Projemizde bizlere destek veren BEBKA Genel Sekreterliğimize, BŞE Üniversitemize, KOSGEB’e teşekkür ediyorum. Projede emeği geçenlerden de Allah Razı olsun diyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ile Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin arasında Bilecik ilinin ilk güdümlü pojesi olan İŞGEM Merkezinin protokolü imzalandı. İmzaların ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin BEBKA Genel Sekreteri Gerim’e bir plaket takdim etti. 

09a9ce1a-2614-4a1b-b3c7-eda6f895af85.jpg

 

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.