İLK YARIYI BİLECİKSPOR LİDER KAPATTI

İLK YARIYI BİLECİKSPOR LİDER KAPATTI

İLK YARIYI BİLECİKSPOR LİDER KAPATTIBilecik 1. Amatör Küme liginde ilk yarı sona erdi. İlk yarıyı bir maç eksiğiyle 33 puanla Bilecikspor lider olarak...

A+A-

İLK YARIYI BİLECİKSPOR LİDER KAPATTI

Bilecik 1. Amatör Küme liginde ilk yarı sona erdi. İlk yarıyı bir maç eksiğiyle 33 puanla Bilecikspor lider olarak tamamladı.

Ligin ilk yarısının son haftasında Bilecikspor kendi evinde ağırladığı 1308 Osmaneli Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek, bir maç eksiğine rağmen ilk yarıyı lider olarak kapattı. Bilecikspor’un sınavlar nedeniyle ertelenen Bozüyük İdmanyurdu maçı, 25 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Bilecik’te oynanacak.

Ligin ilk yarısını Bilecikspor’un ardında ikinci sırada tamamlayan 1308 Osmaneli Belediyespor, son haftalarda aldığı bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 31 puanla tamamladı. Liderle arasında iki puan olan 1308 Osmaneli Belediyespor’un, Bilecikspor’un erteleme maçını kazanması halinde puan farkı 5’e çıkacak.

Ligin ilk haftalarına iyi bir başlangıç yapan Osmaneli Gençlerbirliğispor, ligin ortalarında almaya başladığı beraberlikler ve mağlubiyetler ile ilk yarıyı 14 puan ve 0 averajla 8. Sırada tamamladı. Bilecik 1. Amatör Küme Liginin veteranlar takımı olan 1299 Bilecik Kulübü ise 22 puan toplayarak 3. Sırada yer alırken, geçtiğimiz sezon 2. Amatör Kümede Şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye çıkan Bayırköyspor, ilk yarının son maçında büyük bir sürprize imza atarak Söğütspor’u 6-4 yenmeyi başardı. İlk yarının son haftasında Akpınarspor-Gölpazarı Belediyespor ve Yeşilyurtspor-Bozüyük İdman Yurdu maçları yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 

Bu haber toplam 1554 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.