İLK KIRIM KARPUZLAR HAL’DE

İLK KIRIM KARPUZLAR HAL’DE

Marmara Bölgesinin en büyük Karpuz üreticisi ilçelerinden biri olan ve ülke genelinde tadıyla, aromasıyla ünlü olan Osmaneli Karpuz’u Osmaneli Belediyesi...

A+A-

Marmara Bölgesinin en büyük Karpuz üreticisi ilçelerinden biri olan ve ülke genelinde tadıyla, aromasıyla ünlü olan Osmaneli Karpuz’u Osmaneli Belediyesi Hal’ine gelmeye başladı. 
Haziran ayında havaların yağışlı gitmesi nedeniyle karpuz hasadının 10-15 gün geciktiğini söyleyen Karpuz Üreticileri; “Allah’ın izniyle Karpuz hasadımızı yapmaya başladık. Osmaneli Belediyesi Hal’ine getirerek burada satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu sene Karpuz’dan yüzümüz gülecek. Bu sezon Osmaneli ilçemizden 30 Bin ton karpuz çıkmasını bekliyoruz. Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu hal binası da, karpuzlarımızın daha iyi fiyata satılmasına sebep olmaktadır. Çünkü karpuz alıcıları buraya gelmekte, üretici ile doğrudan pazarlık yapmakta ve karpuz satışları daha garantili bir şekilde sağlanmaktadır. Ayrıca hal binamıza geldiğimizde, burada her türlü ihtiyacımız Osmaneli Belediyesi tarafından karşılanmaktadır. Hal binasını Osmaneli ilçemize kazandıran Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür ediyoruz” dediler. 

ilk-kirim-karpuzlar-halde-1.jpg


Bu haber toplam 16745 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.