İLÇE MÜDÜRLERİ İLE İSTİŞARE

İLÇE MÜDÜRLERİ İLE İSTİŞARE

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal İlçedeki kurum Müdürleri ile toplantı yaptı.

A+A-

 

Osmaneli Kaymakamlık Toplantı Salonunda kurum müdürleri ve amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı; Kaymakam Yüksel Ünal başkanlığında gerçekleştirildi.
Kaymakam Yüksel Ünal toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişim ve koordinasyonun önemine değindi. Toplantının asıl amacının, kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen iş ve işlemlerin daha hızlı ve çözüm odaklı bir şekilde yürütülmesinin sağlanması olduğunun üzerinde durdu.
Kaymakam Yüksel Ünal ilgili kamu kurum ve kuruluşlara gerekli talimatları verdi. Kaymakam Ünal; “amacımız vatandaşlarımızın memnuniyetidir. Onun için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi. 
Kaymakam Yüksel Ünal İlçedeki kurumlarda vatandaşların iş ve işlemlerinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini hizmetlerin, projelerin, yatırımların ve faaliyet süreçlerinin takibinin azami hassasiyetle etkin ve titiz bir şekilde gerçekleştirilmesi talimatını verdi.
İlgili kurum Müdür ve Amirlerinin söz almalarıyla devam eden toplantı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

ilce-mudurleriyle-istisare-2.jpg

Bu haber toplam 2322 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.