İLÇE JANDARMA KOMUTANI TEĞMEN UZUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

İLÇE JANDARMA KOMUTANI TEĞMEN UZUN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK

Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Teğmen Eyüp Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ziyarette...

A+A-

Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Teğmen Eyüp Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ziyarette Teğmen Eyüp Uzun’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Yazı İşleri Müdürümüz Erdem; “Çok uzun yıllardan sonra Osmaneli’ye subay rütbesinde atanan ilk komutan olarak, sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

tegmen-uzun-(1).jpg

Jandarma Kıdemli Başçavuş Yunus Demirpehlivan'ın yurt dışı görevine gitmesinin ardından Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı'na atanan Teğmen Eyüp Uzun’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Osmaneli ilçesinin huzur ve güveni için çalışacağını söyledi. Teğmen Uzun konuşmasında, "İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personellerimiz ile birlikte güzel hizmetler yapacağız. Osmaneli ilçemize bağlı 27 köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın canını, malını ve namusunu güvende hissedeceği ortamı sağlayarak, 24 saat esasına göre gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.
TEĞMEN EYÜP UZUN KİMDİR?
1993 yılında Trabzon merkez doğumlu olan Teğmen Uzun ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite eğitimini Trabzon’da tamamlayan Uzun, Jandarma Genel Komutanlığı'nın açtığı subaylık sınavını kazandıktan sonra İzmir Eski Foça ve Ankara'da aldığı 2 yıllık eğitimin ardından teğmen rütbesiyle mezun oldu. Evli olan Uzun’un ilk görev yeri ise Osmaneli oldu.

Bu haber toplam 9694 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.