İLAN OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLANOSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDANİlçemiz Haceloğlu  Mahallesi Göksu Düğün Salonunda bulunan  büfe 2886 sayılı D.İ.Y nın 45 nci maddesi...

A+A-

İLAN
OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İlçemiz Haceloğlu  Mahallesi Göksu Düğün Salonunda bulunan  büfe 2886 sayılı D.İ.Y nın 45 nci maddesi gereğince Açık Arttırma Usulü ile 12/06/2017 Pazartesi günü saat 16.00 da Belediye Toplantı Salonunda Belediye Encümeni marifetiyle yapılacak ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecektir. (12/06/2017-11/06/2020)  
İhaleye verilecek yerin aylık muhammen kira bedeli 1000,00 TL. si olup; geçici teminat ihale bedelinin % 3 ü (1100,00TL.) kati teminat ihale bedelinin % 6 sı  dir.
İhaleye gireceklerde aranılan şartlar;
1-İkametgah İlmuhaberi
2-Yönetim Kurulundan alınmış yetki kararı (Dernekler, Vakıflar, Kuruluşlar ve Spor Kuruluşları için)
3-Teminat mektubu yada nakit olarak yatırıldığına dair makbuz
4-Belediyemizden borcu yoktur kağıdı.
5-Nüfus cüzdan fotokopisi
İhaleye katılacakların ihaleye bizzat katılmaları şart olup; posta yolu ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

 

İLÇEMİZ HACELOĞLU MAHALLESİ GÖKSÜ DÜĞÜN SALONUNDA  BULUNAN  BÜFENİN İHALESİNE AİT ŞARTNAME

1-İlçemiz Haceloğlu Mahallesi Göksu Düğün Salonunda bulunan  büfe 2886 sayılı D.İ.Y nın 45 nci maddesi gereğince Açık Arttırma Usulü ile 12/06/2017 Pazartesi günü saat 16.00 da Belediye Toplantı Salonunda Belediye Encümeni marifetiyle yapılacak ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecektir. (12/06/2017-11/06/2020) 
2-İhaleye verilecek yerin aylık muhammen kira bedeli 1000,00 TL. si olup; geçici teminat ihale bedelinin % 3 ü (1100,00 TL), kati teminat ihale bedelinin % 6 sı  dir.
İhaleye gireceklerde aranılan şartlar;
    1-İkametgah İlmuhaberi
    2-Yönetim Kurulundan alınmış yetki kararı (Dernekler, Vakıflar, Kuruluşlar ve Spor Kuruluşları için)
    3-Teminat mektubu yada nakit olarak yatırıldığına dair makbuz
    4-Belediyemizden borcu yoktur kağıdı.
    5-Nüfus cüzdan fotokopisi
3-İhaleye çıkartılan  büfe yüklenici tarafından kullanılacak ve bunun elektrik ve su aboneliği ve buna ait tüm işlemler ve harcamalar kiracı tarafından yapılacak olup, kira süresi bitiminde  büfe müstecir tarafından teslim edildiği şekilde Belediyemize geri verecektir.
4-İhaleye esas olan  büfede hiçbir şekilde alkollü malzeme satılmayacaktır. Aksi taktirde ihale ve mukavele fesh edilir ve tahliyesi 2886 sayılı yasa hükümlerine göre yapılacak ve teminatları irat kaydedilecektir. Bu maddedeki yaptırım aynı şekilde  büfe içinde kullanım vukuu olduğunda da işlem görür.
5-Büfenin kirası her ayın en geç 30 ncu günü mesai bitimine kadar yatırılacak aksi takdirde aylık gecikme cezası alınacak ve bu gecikme yılda en çok üç defa olduğunda mukavele münfesih addolunacak ve kiracı tahliye ettirilerek teminatları irat kaydedilecek ve kiracı bundan hiçbir hak iddia edemeyecektir.(Bu durumlarda mazeretin Belediye Encümenimizce kabul görülmemesi durumlarında işlerlik kazanır.)
6- İhaleye esas olan kira gelirlerine KDV,stopaj yada herhangi bir resim vergi ve buna benzer uygulama olduğunda kiracı tarafından karşılanır. 
7- İhaleye esas olan büfenin ihale süresi 3 yıl olması nedeniyle ihale bitiminde bu yer tekrar 2886 sayılı yasa hükümlerine göre ihaleye çıkartılacak ve ihale eski müstecirde kalmaması halinde hiçbir iddiada bulunmadan  büfeyi tahiliye edecektir.
8-Büfenin açılma saatleri Belediye Encümenince alınmış olan kararlara göre yapılacaktır.
9-Büfe kiracı tarafından çalıştırılacak, büfe kesinlikle kapalı bulundurulmayacak, ancak olağanüstü hallerde kapatması gerektiğinde Belediyemize mutlaka haber verecek, aksi taktirde bunun tutanakla tespiti 3 defa yapılması halinde 2886  sayılı yasa hükümlerine göre tahliye ettirilecek ve teminatları irat kaydedilecektir.
10-Kiracının şartname hükümlerine uymaması nedeniyle 3 yıldan önce tahliye ettirilmesi yada kendisi kendiliğinden bırakması halinde büfe elektrik ile su sayacı Belediye malı olacaktır.
11-Belediyemiz ihaleyi yapıp yapmamakta ve dilediğine vermekte serbesttir.
12-Anılan  büfenin kira ediliş ihalesi 3 yıl müddetle olup yüklenici devir hakkını kullanamaz. Yıllık kira artış oranı TÜİK tarafından belirlenen TÜFE oranında yapılacaktır..Sözleşmenin noter masrafları Yükleniciye aittir.
13-İşbu ihaleye esas olunan Büfenin kullanımı Belediyemize çeşitli amaçlar doğrultusunda gereksinim oluştuğunda Belediye bunu en az 60 gün öncesinden Müstecire bildirir. Müstecir bu süre içerisinde ihaleye esas olunan yeri Belediyeye teslim eder ve hiçbir maddi/manevi hak talebinde bulunmaz.
14- İhaleye esas olan büfenin ve içindeki mevcut malzemelerin yapısal şekilleri ile ek yapı ilavesi yapımında ve diğer değişikliklerin yapılması konusunda Belediye Encümeni izin vermeye yetkilidir. Bunun yerine getirilmesinde belediye olarak herhangi bir ödeme taahhüdünde ve işleminde bulunamaz. Yapılan ek yapı ilaveleri ihale bitiminde belediye malı olarak kalacaktır.
15-İş bu şartname ve bu madde ile birlikte 15 maddeden ibaret olup bu şartname hükümlerinden doğan ihtilafların 2886 sayılı yasa ile çözümlenebileceklerin bu yasa ile çözümlenmeyenlerin halli Osmaneli Mahkemeleri ve İcra Dairelerinde çözümlenecektir.
(BN:13)                                                                                                                  

Bu haber toplam 3913 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.