İL MÜDÜRLERİNDEN OSMANELİ’YE BÜYÜK İLGİ

 İL MÜDÜRLERİNDEN OSMANELİ’YE BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in, bu ziyaretlerden sonra ziyaretçileri daha...

A+A-

Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in, bu ziyaretlerden sonra ziyaretçileri daha da arttı. 
Belediye Başkanı Münür Şahin Ankara’da, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ı ziyaretleri ve bu ziyaretlerde Osmaneli ile ilgili vermiş projeler ve dosyalar, il müdürlerinin Osmaneli ilçesine ilgilerini daha da arttırdı. 21 Eylül Cuma günü Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü, İl Göç İdaresi Müdürü, İl Denetimli Serbestlik Müdürü ve Bilecik PTT Baş Müdürü, Başkan Şahin’i makamında ziyaret ederek, kendi konuları ile ilgili çalışmalarda ve görüş alışverişlerinde bulndular. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Ankara temasları yoğunlaştıkça, Osmaneli’ye gelen misafirleri de aynı oranda artmaktadır. Osmaneli’nin daha da büyüyüp gelişmesi için sürekli projeler üreten ve bu projeleri Ankara’ya ilgili mercilere kendi elleriyle götürüp teslim eden Başkan Şahin’in bu çalışmaları Ankara’da ki ilgili merciler tarfından da takdirle karşılanıyor.

42199173_2123879301161935_632431035233075200_n.jpg

 

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.