İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ORHAN UĞUR’UN İDDİALARINA VATANDAŞLAR NE DEDİ

İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ORHAN UĞUR’UN İDDİALARINA VATANDAŞLAR NE DEDİ

Gazetemizin dünkü sayısında çıkan Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur’un, Osmaneli Belediye Başkanının vaatleriyle ilgili haber en çok okunanlar...

A+A-

Gazetemizin dünkü sayısında çıkan Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur’un, Osmaneli Belediye Başkanının vaatleriyle ilgili haber en çok okunanlar listesinde en üst sıralara geldi. Okuyucularımız tarafından habere oldukça fazla yorum da yapıldı.

Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’un “Verdiğiniz Sözler Ne Oldu Başkan” başlıklı haberimizden sonra, Osmaneli Haber Gazetesi olarak, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in vaatlerini yerine getirip getirmediğini Osmanelili hemşerilerimize sorduk. İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’un iddialarını nasıl buluyorsunuz sorumuza vatandaşlar ilginç cevaplar verdiler. Vatandaşların çoğunluğu vaatlerin zamanla yerine getirileceğini, Hal binası, Otogar gibi projelerin büyük ölçekli olmasından dolayı zaman alacağını, bazı vatandaşlar ise imar konuları ve kamulaştırma konuları ile ilgili projelerin yapılırken daha dikkatli olunması gerektiğini söylediler.

Osmaneli Haber Gazetesi olarak, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’un Belediye Başkanı Münür Şahin’in vaatlerini yerine getirmediği konusundaki iddialarına, vatandaşlarımızın verdiği cevapları Osmaneli Haber Gazetemizin, www.osmanelihaber.com.tr adlı haber sitesinden izleyebilirsiniz. 

 

OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ORHAN UĞUR VERDİĞİNİZ SÖZLER NE OLDU BAŞKAN

Bu haber toplam 2934 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum