İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye personeli için hazırlanan iftar yemeğinde belediye çalışanları ile bir araya geldi.Bilecik Hürriyet Mahallesi...

A+A-

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye personeli için hazırlanan iftar yemeğinde belediye çalışanları ile bir araya geldi.

Bilecik Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilen iftar yemeğine, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve belediye personelleri katıldı. İftardan önce bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışma arkadaşları ile aynı sofrada bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek, ''Üzerinde Şeyh Edebali, Ertuğrulgazi, Osmangazi ve Dursun Fakihlerin ayaklarının izi olan bu güzide şehre, sizlerle birlikte hizmet etmenin vermiş olduğu mutluluğu öncelikle ifade etmek istiyorum. Ayrıca, 11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha birlikte kavuşmuş olduğumuz için Cenabı Allah'a, çok şükrediyorum. Mahalle ve köylerimizde büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz iftarlarımızı, belediye personelimiz ile de yapmak istedik. Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Beşiği olan bu diyarda sizlerle birlikte 13 yıldır el ele, gönül gönüle vererek, bu diyarı imar ve ihyası için çalışmanın ve birlikte üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk günümüzden itibaren bugüne kadar şehrimiz ve insanımız adına, vatanımız adına koyduğumuz her taşta, yaptığımız her işte hepimizin ortak alın teri, emeği ve gayreti var. Bilecik olarak dünden çok, çok iyiyiz. Ama her zaman dediğimiz gibi yarın daha iyi olmak için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Ben bu zamana kadar bizlere katkısı olan bütün kardeşlerime, 2004'ten başlayarak, değişik dönemlerde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız da burada var. Ben onlara da çok teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma diyorum ki Bilecik'te yapacağımız işler bitmedi. Dünya değişiyor, ülkemiz gelişiyor ve büyüyor. Bizler de bu yarışta geri kalmamak için daha çok çalışmalı ve gayret göstermeliyiz. Bu akşam sizlerle birlikte olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu ifade ediyorum'' dedi.Konuşmanın ardından dualar edilerek, oruçlar açıldı.


Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.