İFTAR PROGRAMLARI BELLİ OLDU

İFTAR PROGRAMLARI BELLİ OLDU

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Osmaneli Belediyesinin vereceği mahalle iftar tarihleri belli oldu.Osmaneli'de ilk iftar programı Camicedit Mahallesi'nde...

A+A-

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Osmaneli Belediyesinin vereceği mahalle iftar tarihleri belli oldu.Osmaneli'de ilk iftar programı Camicedit Mahallesi'nde gerçekleştirilecek.

osmaneli-iftar.jpg

Osmaneli belediyesi tarafından 21 Mayıs Pazartesi günü Camicedit mahallesinde, 26 Mayıs Cumartesi günü Haceloğlu Mahallesinde, 28 Mayıs Pazartesi günü İnönü Mahallesinde, 2Haziran Cumartesi günü Toki evlerinde, 4 Haziran Pazartesi günü Camikebir Mahallesinde ve 9 Haziran 2018 Cumartesi günü de Osmaneli Belediyesi Sakarya düğün salonunda büyük iftar verilecektir.

9 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan İftar programına, Dünya Kur’an-ı Kerim ve Ezan okuma birincileri olan, Habip Deveci, Dursun Şahin ve Mustafa Alpayta katılacaklardır.

Ramazan ayı boyunca verilecek olan İftar Programları ile ilgili olarak konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Yüce Allah’ın izni ile bir Ramazan ayına daha eriştik. Bir aylık Ramazan ayı boyunca, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde iftarlarımızı ve sahurlarımızı yapmak nasip olsun. Mübarek Ramazan ayında tutacağımız oruçlarımızı Allah kabul eylesin. Tüm hemşehrilerimin huzur içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum” dedi. 

Bu haber toplam 2536 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.