İÇMELER KARAVAN TURİZMİNE AÇILIYOR

İÇMELER KARAVAN TURİZMİNE AÇILIYOR

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri karavan turizmine açılıyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in göreve geldikten...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri karavan turizmine açılıyor. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in göreve geldikten sonra büyük önem verdiği İçmeler tesisleri şimdide karavan turizmine açılacak. Geçtiğimiz hafta sonu Sakarya ilinden İçmeler tesislerine gelen karavancılar, içmeler tesislerine hayran kaldılar. 6 karavanla ve aileleri ile birlikte hafta sonunu içmeler tesislerinde geçiren karavancılardan Ercan Borazan; “İçmeler tesislerine hayran kaldık. Hafta sonunu ailecek burada geçiriyoruz. Sakarya nehrinden taze balıkları tutup buradaki tesiste pişirip taze taze yiyiyoruz.

94be114b-5f5b-4e53-bf34-f4a4398f0b6b.jpg

İçmeler tesislerinin personeline çok teşekkür ediyoruz. Burada kaldığımız müddetçe bizlere her türlü kolaylığı gösterdiler. Diğer karavancı arkadaşlarımız ile birlikte sayıyı daha da arttırarak, içmeler tesislerine daha sık geleceğiz. İçmeler tesislerini çok güzel bir hale getiren Osmaneli Belediye Başkanımıza ve İçmeler tesisleri personeline ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İlk defa yediğimiz ve Osmaneli’ne has bir ürün olduğunu öğrendiğimiz Ayva Lokumu’nun tadı damağımızda kaldı” dediler. Karavancı aileler ile tanışan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de karavancılara hoş geldiniz diyerek; “Belediyemize ait Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesislerimize yapmış olduğumuz yatırımın semerelerini almış bulunuyoruz. Yaklaşık 3 ay önce Murat 124 gurubu yaklaşık 150 araç ile gelerek burada iki gün boyunca kamp yapmışlardı. Şimdi de karavancı arkadaşlarımız burasını keşfettiler. Tesislerimizin yanındaki boş alanı düzenleyerek karavancılara tahsis edeceğiz. Hafta sonları İçmeler tesislerine gelen karavancı ailelere Osmaneli’mizin diğer tarihi ve turistik yerlerini de gezdirme fırsatı bulacağız. Yöresel ürünlerimizi onlara tanıtarak, Osmaneli’nin tanınınırlığını daha da arttıracağız. İçemeler tesisleri bölgemizin en gözde mekânlarından biri haline geldi. Şu anda bile hafta sonları Sakarya’dan, Pamukova’dan, Kocaeli’nden, İznik’ten ve daha birçok yerden gelerek burada konaklayanlar var. İçmeler tesislerinde yapacağımız, Cami, Hamam, Havuz ve Otel ile burası tam bir turistik mekan haline gelecektir” dedi. 

46797fdf-167f-411d-9b7c-e22e5c53ea2e.jpg

 

Bu haber toplam 4006 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.