İÇMELER HER GÜN DOLU DOLU

İÇMELER HER GÜN DOLU DOLU

Uzun yıllar atıl vaziyette kalan, Osmaneli’nin en büyük değerlerinden biri olan İçmeler Tesisleri, günün her saatine dolmaya devam ediyor. Özellikle...

A+A-

Uzun yıllar atıl vaziyette kalan, Osmaneli’nin en büyük değerlerinden biri olan İçmeler Tesisleri, günün her saatine dolmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları içmeler tesislerinde oturmak için yer bulmakta zorlanan vatandaşlar, “Allah Belediye Başkanımızdan Razı olsun. Osmaneli ilçemize çok güzel bir tesis kazandırdı. Bizler geçmiş yıllarda piknik yapmak için veya hafta sonları kahvaltı için İznik’e gidiyorduk. Artık buna gerek kalmadığı gibi, İznik’ten, Pamukova’dan, Bilecik’ten insanlar İçmeler tesislerine geliyorlar” dediler. 
Hemen her gün en az bir kez İçmeler tesislerine uğrayan, özellikle hafta sonlarında vakit bulduğunda içmeler tesislerinden ayrılmayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i yine içmeler tesislerinde yakaladık. Tesislere gelen misafirlerle tek tek ilgilenen, onlara hal ve hatır soran Başkan Şahin içmeler tesislerinin geçmişini ve bugününü anlattı. Başkan Şahin konuşmasında; “Yaklaşık 30 yıldır kullanım dışı kalan ve bir yangın sonrasında tamamen harap olan İçmeler tesisimizi yeniden inşa ettik. Osmaneli Belediyesi olarak BEBKA Desteklerini kullanarak, İstanbul Üniversitemizin Tıp Fakültesinin değerli hocaları ve kardeşimiz, hemşerimiz eski Rektör Prof Dr Yunus Söylet'in projemiz içinde yer alarak tesislerimizin analizlerini yaptırmaları ve sağladıkları katkılarla sağlık turizminde önemli bir değeri tekrar kazandık.

icmeler-(1).jpg
Tesislerimiz Osmaneli halkının ve dışarıdan diğer illerden gelen ziyaretçilerimizin yoğun ilgisiyle dolup taşmaya başladı. Yapmış olduğumuz yatırımların karşılığını fazlasıyla görüyor olmak bizleri mutlu ediyor. Osmaneli Belediyesi her yatırımını hedefleri doğrultusunda bilinçli olarak yapıyor. Yılların yöneticilik deneyimini projelerimize yansıtıyoruz. Her gün deneyim kazanan yönetici kadromuz ve tüm çalışanlarımızla örnek bir belediyeyiz. Her alanda projeleri ile Osmaneli Belediyesi örnek alınan konuma geldi. Artık Osmaneli çevremizden izlenen, yatırımları ile ilgi çeken güzel bir kent oldu. Her gecen gün yatırımlarımız ve projelerimizle bu çizgiyi daha da yukarıya taşıyacağız. En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz.
Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimiz Osmaneli için doğru bir yatırım oldu. Tesislerimiz artık yapılan yatırımların karşılığını verecek müşteri ve ziyaretçi sayısına ulaştı. Artık tesislerden sağladığımız gelirler çalışanlarımızın ve giderlerimizin tümünü karşılar konuma geldi. Tesislerde yeni hedefimiz halkımızın, turistlerin ve çevre illerin yoğun ilgisiyle Belediyemize büyük maddi katkılar sağlayacak yatırımları gerçekleştirmek. Milli Eğitimle yaptığımız protokolle Mayıs ayında itibaren 8 stajyer öğrenci tesislerimizde staja başlayarak hem kendilerine, hem de tesislerimize katkı sağlayacak.

icmeler-(2).jpg
2019 yılı içinde tesislerimizde Yüzme Havuzu Hamam, Fizik Tedavi Merkezi, Konferans Salonu ve Otel-yatak kapasitesine ilave yatırımları gercekleştireceğiz. Belediye Başkanlığımız döneminde Osmaneli Belediyesini her alanda en az maliyetle, en çok yatırımı yapan, hedeflerine planlı programlı ulaşan, çevrede örnek alınan belediyecilik anlayışıyla yönetiyoruz. Osmaneli Belediye Bütçesini sağladığımız kaynaklar, hibeler, destekler, projelerle öz kaynaklarını güçlendirerek yönetiyoruz. Osmaneli Belediyesi bu dönemde büyük yatırımlar yaparken bunların finansmanını öz kaynaklardan karşılıyor. Borçlarımızı bu dönemde azalttık ve azaltmaya devam ediyoruz” dedi.

icmeler-(3).jpg

 

Bu haber toplam 5150 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum