“İçmeler her ay 40 bin TL zarar ediyor”

“İçmeler her ay 40 bin TL zarar ediyor”

Osmaneli Haber Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’in hazırlayıp sunduğu “OSMANELİ’NİN NABZI” programının bu haftaki konuğu, Saadet Partisi Osmaneli ilçe başkanı Fuat Göçen oldu.

A+A-

Moderatör Mehmet Erdem’in sorduğu sorulara içtenlikle cevaplar veren ilçe başkanı Fuat Göçen, Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Saadet Partisini neden terk ettiklerinden, Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın yeni bir parti kurması konusunda açıklamalar yaptı. Ülkenin Milli Görüş felsefesine bugün için ihtiyaç duyduğunu söyleyen Fuat Göçen, “Bizim yıllardır savunduğumuz Adil Düzen bugün ülkemize her zamankinden daha çok lazımdır. Ülkede Adalet bitmiştir” dedi. Osmaneli ile ilgili görüşlerini de açıklayan İlçe Başkanı Göçen; “Belediyenin restore ettiği birçok konaktan sadece birkaç tanesi açılmıştır durumda. İçmeler tesislerinde de bazı işler yanlış yapıldı. İçmeler tesislerindeki evleri yapmayacaklardı. Osmaneli’ye gelecek olan tursitler İçmelerde kalıp, Osmaneli’ye uğramadan geri dönüyorlar. Gelen misafirleri Osmaneli’nin merkezine sokmak gerekiyor. Ayrıca İçmeler Tesisleri şu an için ayda 40. Bin Lira zarar etmektedir. Burasının da özelleştirilmesi gerekir” dedi.

Saadet Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Fuat Göçen’in konuk olduğu “OSMANELİ’NİN NABZI” programını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Bu haber toplam 24751 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.