HUZURLU OKUL HUZURLU TOPLUM PROJESİ

HUZURLU OKUL HUZURLU TOPLUM PROJESİ

 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma ajansı (BEBKA) ile Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında  " Huzurlu Okul Huzurlu Toplum" projesi...

A+A-

 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma ajansı (BEBKA) ile Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında  " Huzurlu Okul Huzurlu Toplum" projesi sözleşmesi imzalandı.

Proje doğrultusunda Osmaneli'de yaşayan çocukların karşılaştığı problemlerin,yetişkinlerle kurdukları ilişkilerde yaşadıkları sorunların  ve eksikliklerin öncelikle öğretmenler ve diğer kamu kurum personeli aracılığı ile tespit edilerek,bu sorunlar karar verici mercilere iletilecek.

Projenin amacı  hakkında gazetemize açıklamada bulunan Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci; Çocuklarla birebir iletişim halinde olan öğretmen, kamu personeli ve ailelerin, çocuklarla doğru ve etkili bir iletişim içersinde olabilmeleri, onların beklenti ve ihtiyaçlarını anlayarak bilinçli bir rehberlik zorlukların önüne geçilerek çocukların sağlıklı, kendine güvenen, başarılı bireyler olmaları yönünde önemli adımlar atılarak,ilçemizin huzur ve akademik başarı düzeyi artırılması amaçlanmaktadır" diye  belirtti.

Bu haber toplam 2390 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.