'HİZMET ETMEYE GELDİM'

'HİZMET ETMEYE GELDİM'

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Vali Bilal Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Polisevi'nde düzenlenen kahvaltı programına, Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce, Gazetemiz Muhabiri Ahmet Meşe ve ilimizdeki diğer basın mensupları katıldı.

2-617.jpg

Vali Bilal Şentürk, burada yaptığı açıklamada, Bitlis’in Ahlat ilçesinde Kaymakamlık görevinde bulunduktan sonra Bilecik’e vali olarak gelmenin kendisine önemli sorumluluklar yüklediğini ifade ederek, “Buraya hizmet etmeye geldim. İşin sonunda alıp götüreceğimiz sadece hatıralarımız olacak. Vicdanımızla, bilgimizle ve tecrübemizle, kamu yararını üstün tutarak vatandaşımızın refah ve huzurunu sağlama gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Bilecik’ten daha önce geçtiğini ancak il merkezine ilk kez vali olarak atandıktan sonra geldiğini dile getiren Vali Şentürk, kendilerinin ürettikleri ve yaptıkları hizmetlerin kamuoyuna duyurulması ve halk tabanında karşılık bulması için basın mensuplarına ihtiyaçları olduklarını kaydetti. Şentürk, basın mensupları ile kamu yararı ortak paydasında buluşmak istediğini söyleyerek, şunları kaydetti:

“İdarecilerin bulunduğu yere heyecan katması gerekir. Burada zaten bir kabiliyet var ve buradaki potansiyeli harekete geçireceğiz. Bilecik’te bir heyecan oluşturabiliyorsak, kamu kurumlarını diri tutup, etkili verimli şekilde çalıştırabiliyorsak, ekonomik, kültürel, sosyal her alanda potansiyelleri harekete geçirebiliyorsak başarımız o dur.

1-611.jpg

Bizim yaptığımız hizmetlerin halka aktarılması, toplum tabanında kabul görmesi için sizlere önemli işler düşüyor. Burada ne benin ne başkasının övgüye ihtiyacı yok. Elbette nezaket kuralları çerçevesinde iltifat marifete tabidir ama önemli olan kamu yararına yapılan işin iyi yansıtılması ve sahiplenilmesin sağlanmasıdır. Bu noktada desteklerinizi bekleriz. Kamuya yararlı hangi konu olursa olsun halka aktarılıp, benimsenmesinde doğrusu ve yanlışıyla sizlere ihtiyacımız var. Aynı amaca koştuğumuz sürece herkese gönlümüz açık” dedi.

Vali Bilal Şentürk, kahvaltı sonrasında basın mensuplarına hediye takdiminde bulundu.

3-480.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum