HER ZAMAN HALKLA BERABER

HER ZAMAN HALKLA BERABER

Osmaneli’ye atandığı günden bu yana her daim halkın içinde olan, halkla birebir sohbetler eden, onların dertlerini dinleyen Kaymakam Naif Yavuz, Osmaneli’de...

A+A-

Osmaneli’ye atandığı günden bu yana her daim halkın içinde olan, halkla birebir sohbetler eden, onların dertlerini dinleyen Kaymakam Naif Yavuz, Osmaneli’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan prefabrikler de ikamet eden vatandaşlarımıza ziyarette bulunarak hasbihal etti. Kaymakam Yavuz ziyarette konutlarda ikamet eden vatandaşların ihtiyaçları olup olmadığını, şikâyetleri varsa ilk ağızdan dinlemek istediğini söyledi. Kaymakam Yavuz ziyarette; Osmaneli ilçemizde yaşayan her vatandaşımız Devlete yani bizlere emanettir. Devletimizin yapmış olduğu prefabrik evlerde ikamet eden vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sormak, onların ihtiyaç ve isteklerine cevap verebilmek adına, onları zaman zaman ziyaret ediyoruz. Bizim kapımız her vatandaşa sonuna kadar açık olduğu gibi, bizlerde vatandaşımızın ayağına gitmeyi en büyük görev addediyoruz.

her-zaman-halkla-beraber-1.jpg

Devletimizi temsilen vatandaşlarımızın her türlü sıkıntı ve şikâyetlerini anında çözmenin yollarını arıyoruz. Şeyh Edebali Hazretlerinin de dediği gibi “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturuyla hareket ediyoruz. Bizlere kapılarını açan, bizlere gönüllerini açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edeceği gibi, Devletimizin kapıları da vatandaşlarımıza her zaman açık olacaktır” dedi.  
Kaymakam Naif Yavuz, sonrasında ilçemizde ikamet eden Mehmet Mutlu'yu evinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

her-zaman-halkla-beraber-3.jpg

Bu haber toplam 1728 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.