HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN, HER ŞEY MİLLETİMİZ İÇİN

HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN, HER ŞEY MİLLETİMİZ İÇİN

AK PARTİ 3.OLAĞANÜSTÜ KURULTAYINA KATILAN BAŞKAN KARACA "HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN, HER ŞEY MİLLETİMİZ İÇİN"

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği referandumundan sonra 2 Mayıs 2017 tarihinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Partiye yeniden üye olmuştu. 21 Mayıs 2017 Pazar günü ise yapılan 3. Olağanüstü kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 998 gün sonra tekrar Ak Partiye Genel Başkan oldu.

Ankara Arenada yapılan Ak Parti 3. Olağanüstü kurultayına Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden olduğu gibi Osmaneli ilçesinden de Ak Parti teşkilat ve üyeleri katılım sağladılar.

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca Ak Parti kurultayı ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamada bulundu. Karaca yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi, 16 Nisan referandumu ile partili Cumhurbaşkanı sistemi geldi. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2 Mayıs 2017 tarihinde partisine üye olarak geri döndü. 21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılan 3. Olağanüstü kurultay ile de Ak Partinin başına tekrardan Genel başkan oldu. Türkiye çok partili siyasi hayata geçtiğinden bugüne kadar ki en kalabalık ve en coşkulu kurultayını 21 Mayıs Pazar günü yaşamıştır. 100 Binden fazla partilimiz Türkiye’nin dört bir yanından gelerek bu tarihi ana şahitlik etmiştir. 16 Nisan referandumu ile başlayan değişimde,  21 Mayıs olağanüstü kurultay ile taşlar yerli yerine oturmaya başlamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye bugünden itibaren yeni bir sistemle yönetilecektir. Türkiye’nin hem içeride, hem de dışarıda önü tamamen açılacaktır. Çift başlılığın ortadan kalkması, ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayacaktır. Değişen Anayasa maddeleri ile birlikte Kuvvetler ayrılığı prensibi daha belirgin hale gelerek, Yasama, Yürütme ve Yargı birbirlerinden bağımsız olarak kendi işlerini yapacaklardır. Değişecek olan uyum yasaları ile birlikte, Türkiye’de kanunlar Milletvekillerinin hür iradeleri ile çıkacak, yürütme ise daha hızlı hareket etme şansını bulacaktır. Türkiye’de son on beş yılda ivme kazanan yatırımlar, ekonomik gelişmeler, insan hakları ve özgürlükler konusunda daha da ileriye çok çabuk bir şekilde yol alınacaktır” dedi.

her-sey-turkiye-icin,-her-sey-milletimiz-icin.jpg

Kurultayın çok coşkulu bir şekilde geçtiğini söyleyen Başkan Yalçın Karaca, “Belediye Başkanımız Münür Şahin, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Gençlik ve Kadın Kolları başkan ve üyelerimiz ve çok sayıda partilimiz ile birlikte katıldığımız Ankara Arenada ki kurultayımız da bir Demokrasi şöleni yaşanmıştır. Bu kurultay Türkiye için bir milattır. Bu kurultay ile birlikte Türkiye, 2023 hedeflerini çok daha kolay yakalayacak, her yönden muasır medeniyet seviyesine ulaşacaktır. Tek amacı, tek gayesi milletine hizmet etmek olan Ak Parti, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu hizmetlerini daha da hızlandırarak yerine getirecektir. Her şey Türkiye için, her şey Milletimiz için” dedi. 

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.