HER DAKİKASI HİZMETLE GEÇİYOR

HER DAKİKASI HİZMETLE GEÇİYOR

Osmaneli ilçesine atandığı günden bu yana farklı bir profil çizen Kaymakam Naif Yavuz, akşamları çıktığı köy gezilerinen sonra, şimdi de Resmi kurum...

A+A-

Osmaneli ilçesine atandığı günden bu yana farklı bir profil çizen Kaymakam Naif Yavuz, akşamları çıktığı köy gezilerinen sonra, şimdi de Resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı. Her zaman halkın içinde olması ile dikkat çeken Kaymakam Yavuz, Resmi kurum ve kuruluşların halka daha iyi hizemet verebilmeleri amacıyla, daire müdürlerine ziyaretlerde bulunuyor. Geçtiğimiz gün Orman İşletme Şefliği ile Tarım Kredi Kooperatifine ziyaretlerde bulnan Kaymakam Naif Yavuz, ardından Kaymakamlık binasında bulunan Vergi Dairesi, İlçe Özel İdaresi, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğüne ziyaretlerde bulundu. Hareketliliği ile Osmaneli’ye de bir hareketlilik getiren Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, “Bütün hizmetlerimiz insan odaklıdır. İnsanlarımıza hizmetin en iyisini vermek amacıyla bu makamlarda bulunuyoruz. Devletin işleyişini en hızlı hale getirmeliyiz ki, insanlarımız Devletimizden hizmet alırken mağdur olmasınlar” dedi. 
Kaymakam Naif Yavuz, Kamu kurum ve kurluşlarının müdürlerinden çalışma koşulları ve varsa eksiklikleri ile ilgili bilgiler aldı. 

8.jpeg

 

Bu haber toplam 2134 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.