HEDEF HAZİRAN AYI SONU

HEDEF HAZİRAN AYI SONU

Osmaneli Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yeni Osmaneli Otogarı, Benzin İstasyonu ve Hal binası inşaatlarının Haziran ayında bitirilmesi hedefleniyor....

A+A-

Osmaneli Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yeni Osmaneli Otogarı, Benzin İstasyonu ve Hal binası inşaatlarının Haziran ayında bitirilmesi hedefleniyor. Geçtiğimiz günlerde temelleri atılarak inşaatına başlanan Otogar binası, iki katlı olacak. Alt katında yazıhaneler ve sosyal tesislerin bulunacağı otogar binasının üst katında ise, ilçede faaliyet gösteren, otobüs, minibüs ve kamyoncu kooperatifleri için bürolar yapılacak. Osmaneli’de nakliyecilik yapan kuruluşlar bir çatı altında toplanmış bulunacak.

hedef-haziran-ayi-sonu.jpg

Otogar alanın yanında bulunan arsaya da bir benzi istasyonu inşa edilecek. Tarımın ağırlıklı olduğu Osmaneli ilçesinde çiftçilerin en çok mağdur olduğu, ürettikleri ürünleri pazarlama sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla 30 işyerinden oluşacak Hal Binasının ihalesi de 28 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. Hal binasının tamamlanması ile birlikte, çiftçilerimizin yıllardır mağdur olduğu bir konuda ortadan kalkmış olacak.

hedef-haziran-ayi-sonu2.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Başlatmış olduğumuz bu projeler Osmaneli ölçeğinde büyük maliyetli projelerdir. Bizler hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmek için bu projeleri başlatmış bulunuyoruz. Allah’ın izni ile Otogar, benzin istasyonu ve Hal binamızı hedeflediğimiz şekilde Haziran ayı sonunda bitirmektir. Elbette her işte olduğu gibi elde olmayan nedenlerden dolayı bazı aksamalar söz konusu olabilir. Bizlerin öngöremediği bu aksamalardan dolayı hedefimizde herhangi bir sapma olursa da, bu yaz sezonunda bu projeleri bitirmek kararındayız. Hemşehrilerim şunu hiçbir akıllarından çıkarmasınlar. Osmaneli’yi çok güzel günler beklemektedir. Fakat bazı işler, bazı projeler zaman almakta, bugünden yarına olmamaktadır. Bazı projelerimizi de sabırla ilmek ilmek işleyerek, hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Yaptığımız projeler ucuz maliyetli değildir. Osmaneli’nin geleceğini şekillendirecek, Osmaneli’nin yaşam kalitesini artıracak, ekonomisini üst düzeylere çıkartacak projelere imzalar atıyoruz. Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin destekleri ile başlattığımız projelerimizi bir takvim çerçevesinde bir bir devreye sokacağız” dedi.

hedef-haziran-ayi-sonu4.jpghedef-haziran-ayi-sonu5.jpg

Bu haber toplam 2940 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum