HEDEF DAHA BÜYÜK BAŞARILAR

HEDEF DAHA BÜYÜK BAŞARILAR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in 2014 yılında seçilmesi ile birlikte Osmaneli ilçesinde spor alanında büyük atılımlar oldu. 1308 Osmaneli Belediyespor'un...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in 2014 yılında seçilmesi ile birlikte Osmaneli ilçesinde spor alanında büyük atılımlar oldu. 1308 Osmaneli Belediyespor'un kurularak, birçok branşta faaliyet göstermesi ile birlikte, Osmaneli ilçesinden başarılı sporcular çıkmaya başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba'nın 1308 Osmaneli Belediyespor'a başkan olmasıyla birlikte, Münür Şahin'in destekleri Osmaneli'de spor'a çağ atlattı. Son yıllarda, Futbol, Taekwondo, Voleybol, Güreş branşlarında, Dünya, Avrupa, Türkiye ve Bilecik il şampiyonlarının bir çoğu Osmaneli'den çıkar oldu. 2017-2018 Futbol sezonunda 1308 Osmaneli Belediyespor A takımı 1. Amatör kümede şampiyonluğa yürürken, U15 futbol takımı Bilecik İl Şampiyonu oldu. Yine U13 Futbol Takımı Bilecik İl ikincisi olarak derece yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu başlayan U-19 futbol ligine de 1308 Osmaneli Belediyespor'un takımı çok iyi bir başlangıç yaparak, Pazaryerispor'u farklı bir skorla yendi. Taekwondo'da geçtiğimiz hafta 1308 Osmaneli Belediyespor'un sporcusu Zehra Arı Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Güreş takımı Bilecik'te yapılan müsabakalarda birinciliklerin çoğunu alarak, müsabakalara damga vurdu.

Spor konusunda yapılan hizmetleri, yatırımları ve ardından gelen başarıları Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı ve 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba ile konuştuk. Başkan Hayati Kaba Osmaneli'de spora yapılan yatırımların semeresini almaya başladıklarını söyleyerek; "Kulübümüz 17 branşta yüzlerce sporcuyu yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Çocuklarımızı spor sayesinde her türlü kötü alışkanlaıklardan uzak tutuyoruz. Takımımız bünyesinde bulunan sporcularımıza, spordan önce Birlik, beraberlik, Kardeşlik ruhunu aşılayarak, sporun barışın en büyük aracı olduğunu anlatıyoruz. Sağ olsun hocalarımız bu konuda fedakarca çalışmalarda bulunuyorlar. Bizlerin amacı, Osmaneli'nin çocuklarının en iyi şekilde yetişmesi, ileride vatanına ve milletine faydalı birer birey olmasıdır. Bu konuda kulübümüze her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca faakarca çalışmalarından dolayı hocalarımıza, gayretlerinden dolayı da bütün sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.