HAVUZ SEZONU AÇILDI

HAVUZ SEZONU AÇILDI

Yaz sıcaklarının bastırması ile birlikte, Osmaneli Belediyesi yüzme havuzu Osmaneli halkının hizmetine açıldı. Pazartesi, salı, perşembe, cuma ve Pazar...

A+A-

Yaz sıcaklarının bastırması ile birlikte, Osmaneli Belediyesi yüzme havuzu Osmaneli halkının hizmetine açıldı. Pazartesi, salı, perşembe, cuma ve Pazar günleri erkeklere, cumartesi ve çarşamba günleri kadınlara hizmet verecek Belediye havuzu sezona başladı. Havuz günlerinde özellikle kadınlardan gelecek önerilere göre değişim yapılabileceği belirtildi. İlimizin en sağlığa uygun ve güvenli havuzu Osmaneli Belediyesince Halka hizmet vermektedir.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; "Yeni havuzumuz devreye girinceye kadar erkek ve kadınlar için halkımızdan gelecek öneriler dikkate alınacaktır. Ağustos başında İçmeler Tesislerimizdeki havuz hizmete girecek. İçmelere Belediyemizce günde en az dört sefer servis hizmeti konulacaktır. Ayrıca önümüzdeki yıl sadece kadınlara hizmet veren yeni bir havuz daha Osmaneli Belediyemizce hizmete alınacaktır. Kapalı yüzme havuzumuz ise 2021 yılında hizmete girecektir. Kısa sürede amacımız Osmaneli'de oluşturduğumuz büyük parklarda sosyal yaşam alanları içinde yüzme havuzlarının da yer almasını sağlayacağız. Bilecik ilinin Antalyası olarak anılan ilçemiz yüzme havuzları ile ilçe halkımızın ve çevre halkımızın yoğun ilgisini sağlayacak konuma gelecektir " dedi.
Havuz ücreti 18 yaş ve altı için 5-TL/Kişi, 19 yaş ve üzeri 10- TL/Kişi olarak belirlenmiştir.Fiyatlar sadece işletim ve ilaç giderlerini karşılamaya Yöneliktir.

 


Bu haber toplam 3185 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.