HAL DÜKKÂNLARI BİR BİR KİRALANIYOR

HAL DÜKKÂNLARI BİR BİR KİRALANIYOR

Bilecik ilinin Bakanlık onaylı tek Hal’i olan Osmaneli Belediye Hal’inde bulunan dükkânlar bir bir kiralanmaya devam ediyor. Osmaneli Belediyesinin...

A+A-

Bilecik ilinin Bakanlık onaylı tek Hal’i olan Osmaneli Belediye Hal’inde bulunan dükkânlar bir bir kiralanmaya devam ediyor. 
Osmaneli Belediyesinin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı ve geçtiğimiz ay tamamladığı hal binasında bulunan 30 dükkândan 12 adedi kiralanmış durumda. Geçtiğimiz hafta içerisinde kiralanan 3 dükkândan sonra Osmaneli Çerkeşli Köyü Sulama Kooperatifi de Hal binasından bir dükkân kiraladı. Tarımda hasat sezonunun açılmasına az bir zaman kala, Hal binasında bulunan dükkânlara rağbetin daha da artacağını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli ilçemiz bir tarım kentidir. Geçtiğimiz yıllarda Osmanelili çiftçilerimiz ürettikleri ürünlerin pazarlaması konusunda epey zahmet çekmişlerdir. Çiftçilerimizin ürünlerinin hem daha kolay pazarlanması, hem de değerinin üzerinde satılması konusunda bakanlık onaylı Hal’imiz çiftçilerimizin garantisi olacaktır. Hal binamızdan dükkân alan herkese hayırlı olmasını diliyorum. Özellikle Çerkeşli Köyü Sulama Kooperatifinin bu işe el atması, Hal binamızdan dükkân alması, diğer kooperatiflerimize de hem örnek, hem de önayak olması bakımından önemlidir. Ben Çerkeşli Köyü Sulama Kooepratifi Başkanımız Recep Sert’e duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Çerkeşli Köyü Sulama Kooperatifi Başkanı Recep Sert’de yaptığı açıklamada, “Öncelikle Belediye Başkanımız Münür Şahin Beye ilçemize böyle güzel bir hizmeti kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Çiftçi ortaklığında kurulmuş olan Kooperatifimizin de Hal binasından dükkân alması, en azından üye çiftçilerimizin işlerini kolaylaştıracaktır. Market ve Pazarcı esnafı mal almak için ya Adapazarı, ya da Kocaeli Hali’ine gitmek zorunda kalmayacaklardır. Osmaneli Hal’inden çıkış belgesi ile satacakları malları Osmaneli’den temin edebileceklerdir. Hem çiftçi, hem de pazarcı esnafımız ve marketlerimizin de işleri kolaylaşacaktır” dedi. 

 


Bu haber toplam 1865 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.