HAK'TAN YANA HALKIN YANINDAYIZ

HAK'TAN YANA HALKIN YANINDAYIZ

Osmaneli'nin ilk ve tek günlük gazetesi 'Osmaneli Haber' yayın hayatına başladı. Gazetemizin ilk sayısı 12 Ağustos Cuma günü başta Osmanelililer olmak üzere tüm Bilecik kamuoyu ile buluştu.

A+A-

galeritiklayin.jpg

Osmaneli'nin ilk ve tek günlük gazetesi 'Osmaneli Haber' yayın hayatına başladı. Gazetemizin ilk sayısı 12 Ağustos Cuma günü başta Osmanelililer olmak üzere tüm Bilecik kamuoyu ile buluştu. 

 

 

Bilecik Sakarya Gazetesi'nin kardeş kuruluşu olan ve Mehmet Erdal önderliğinde Osmaneli ilçemizde yayın hayatına başlayan 'Osmaneli Haber'in açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. 

1.jpg

İnönü Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 17'de hizmete giren gazetemizin açılışına Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahir, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Emniyet müdürü Mustafa Alaç, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Serkan Diker, SMMMO Başkanı Süleyman Kıral, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, Esnaflar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı, MHP Osmaneli İlçe Başkanı Metin Şirin, Pazaryeri Eski Belediye Başkanı Hikmet Öztürk, Ak Parti Bilecik eski il başkanı Av. Kadir Bayrak, MHP Osmaneli Belediye Meclis Üyesi Saim Taşkın, ORYAPI Ltd. Şti. sahibi Orhan Şişman, Bilecik Olay Muhabirleri Kaan Toka, Cansu Yiğit, Halk Bankası Osmaneli Şube Müdürü Osman Yurttaş, HASPEN Ltd. Şti. sahibi Sabri Semerci, Mimar Osman Kavrak, Osmaneli Sürücü Kursu sahibi Cevdet Emiroğlu, Sakarya Gazetesi ailesi ve çalışanları, STK Temsilcileri ile birlikte davetliler katıldı. 

GAZETEMİZ SAHİBİ MEHMET ERDAL TEŞEKKÜR ETTİ

Osmaneli Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Erdal, misafirlerimizi selamladığı açılış konuşmasında,"Toprağını arayan tohum, tohumunu arayan toprak misali biz de bugün Osmanelili hemşerilerimizle buluştuk. Mevlam nasip ederse bugün ilk gazetemizi çıkarttık. Bundan sonra da günlük olarak gazete çıkartmaya devam edeceğiz. 27 Şubat 1989 yılında babamlar tarafından kurulan Sakarya Gazetesini biz büyüttük ve bugünlere getirdik. Bugün de Sakarya Gazetesi'nin bir kardeş kuruluşu Osmaneli Haber ile inşallah yeniden sizlere hizmetimizi sürdüreceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Mevlam adımınıza bin sevap yazsın" dedi.

2.jpg

'İLÇEMİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM'

Belediye Başkanı Münür Şahin konuşmasında, "Bugün Osmaneli'nde büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Osmaneli'ni bir taraftan büyütüp geliştirmeye çalışırken diğer taraftan da tanıtmaya ihtiyacımız var. Bu tanıtım ihtiyacımızı Osmaneli Haber ile çok daha rahat yapabileceğimize inanıyorum. Sakarya Gazetemizin değerli yetkililerine ilçemizi tercih ederek burada böyle bir tesis açtıkları için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

'ARZU ETTİĞİMİZ BİR TESİSİN AÇILIŞINI YAPIYORUZ'

Kaymakam Edip Çakıcı konuşmasında, "Bugün bizim de Osmaneli ilçesinde olmasını isteğimiz, arzu ettiğimiz bir tesisimizin açılışını yapıyoruz. Biz de çok istiyorduk, isabetli oldu. Hem ilçemizin tanıtımı hemde vatandaşlarımızın talep ve sorunlarının gündeme getirilmesi hem bizim hem de bizim mesajlarımızın ve hizmetlerimizin hem yerel idare hem de diğer kamu idareleri olarak faydalı olacağını düşünüyorum. Ben şimdiden ilçemize gazete sahiplerine ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

'15 TEMMUZ'DA BASININ ÖNEMİNİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK'

3.jpg

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir de, "Ülke olarak malumunuz sıkıntılı günler yaşadık ve yaşıyoruz. Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde medyanın önemini hep birlikte gördük. Eğer 15 Temmuz akşamı, 16 Temmuz sabahı meyda bu ülkede her türlü farklılığı bir kenara koymayıp 'Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır' dememiş olsaydı. Belki kitlelere gerekli mesajların ulaşımı noktasında ciddi problem yaşayabilirdik. Ben ümit ediyorum ki Osmaneli'nde ki yeni gazetemiz önümüzdeki günlerde Osmeneli'nin hem sesini duyuracak hem de Osmaneli'nin eksiği ve fazlasıyla bir takım yönleriyle bizlere yön göstermiş olacak. Bunun yanında ilkeli duruşuyla basına da örnek olacak diye düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yıllardır basından emeğini esirgemeyen Erdal ailesinin büyüğü Şadi Erdal ve çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah bereketli bol kazançlar versin" dedi.

Konuşmaların ardından ikramlarda bulunulmasıyla açılış sona erdi. 

MV TÜZÜNDEN AÇILIŞIMIZA TELGRAF

OSMANELİ HABER gazetemizin 12 Ağustos 2016 Cuma günü yapılan açılışına Ankara'daki yoğun programı nedeniyle katılamayan CHP Bilecik Milletvekili ve Milli Savunma komisyonu üyesi Yaşar TÜZÜN, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Erdal'a çektiği telgraf ile hayırlı olsun dileklerini iletti.

4.jpg

Milletvekili TÜZÜN telgrafında "İlkeli yayın politikası ile toplumumuzun gözü, kulağı, sesi ve soluğu olan OSMANELİ HABER'in yeni işyerinin hayırlı olmasını diler, doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçen tüm çalışanlarından okuyucusuna kadar herkesi kutlar, saygılar sunarım" dedi.

Bu haber toplam 4883 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum